"o vad ca scoate portofelul sa achite partea ei sa o las?"
și spui că tu o inviți? Calicule!
Cand tu inviti, te oferi sa platesti, macar prima oara ca sa faci impresie buna fetei, daca vrei sa o cuceresti.
Mă, treaba e complicată, fata nu fomistă, nu o cucerești cu o cafea sau cu co floare. Dacă acceptă să iasă cu tine e că te place cumva, și iese cu tine ca să vadă cum ești și să testeze apele, să vadă ce simte când e lângă tine sau ce simți tu când ești lângă ea. Prima dată plătește tu, nu garantează nimeni că vei rămâne în relație cu tipa aia, dar barem chit că o mai vezi o singură dată să nu zică mamă, mai bine nu mai ieșeam cu ea. În plus eu nu înțeleg care e treaba cu floarea, de unde știi tu că neapărat te vede ca pe un potențial partener? Un profesor de facultate mi-a zis o chestie. Indiferent despre ce anume ar fi vorba, atunci când stai să îți pui întrebări e clar că acel ceva nu e potrivit pentru tine.
Da, in studentie, este bine ca cei doi parteneri sa plateasca in mod egal consumatia facuta la un restaurant.
Dacă ieșiți colegial la o cafea, îți plătește fiecare.
Dar dacă o inviți tu, cum să o lași sa-și plătească cafeaua?
Cât naiba mai costă o cafea în România de a devenit o problemă?
Iar tu îți cauți jumătatea dar nu ești în stare să plătești 5, 10, 15 cafele, dacă e nevoie?
Inseamnă că nu te orientezi bine. Greșești undeva.
Mai întâi stai de vorbă, încearcă să cunoști persoana, apoi o inviți la cafea dacă pare "promițătoare".
Nu le iei pe toate random la cafea.
Mie personal mi se pare normal ca fiecare sa achite ce consuma, mai ales ca femeile vor egalitate... Dar parerea majoritatii femeilor nu este asta. Las-o sa achite jumatate si n-o s-o mai vezi.
Mai bine triaza-le. Vorbeste mai mult, cunoaste mai mult persoana, deveniti intai cat de cat apropiati si abia apoi intalniti-va.
Daca iti cauti jumatatea prin asta afirmi ca nu esti complet.
Chiar crezi ca nu ai valoarea unui om, fara sa ai "jumatatea"?
Si... daca vorbesti de jumatatea ta - de ce n-ar fi normal sa impartiti nota di prima? Adica ai astepta a doua a treia sau a catea ocazie sa impartiti nota?
E jumatatea sau o cumperi?
Decizia e a ta