O fata serioasa (si inteligenta) nu te va lasa sa o abordezi asa, pe strada...pentru ca o astfel de abordare are iz de golaneala oricum ai da-o.
Si cei din anii '80 se cunosteau pe WhatsApp sau pe Instagram?
Pe dracu. Dacă te duci și ii spui fetei ca ți-a atras atenția și ai vrea s-o cunoști la o cafea cum mama naibii poate sa fie asta golaneala?!?
Dar ti-a dat ea voie sa o abordezi? A dat vreun semn ca vrea sa fie abordata de un necunoscut pe strada? Cine esti tu? Ce intentii ai? De unde stie ea ca e in siguranta in momentul in care o abordezi? Fata este pe strada, se duce acasa, la liceu, la facultate sau la magazin, nu e in club, unde se presupune ca s-ar duce sa cunoasca oameni.
Dacă stai după fundul femeii o sa mori de foame la ce ființă nehotărâta e ea. Nu trebuie sa îți dea ea voie sau să-si pună un bec verde pe cap în genu : "Sunt disponibila". Nu nene, te duci și o iei cu "tupeu" într-un mod hotărât ca altfel nu aflii dacă și fetei i-a plăcut de el.
Cine ești? Cineva care vrea s-o cunoască pentru ca ceva al ei ( parul, ochii, atitudinea, etc etc) ți-a atras atenția ta de mascul
Ce intenții ai? Vezi mai sus
De unde știe ca e în siguranță? Da-o încolo ca o întrebi pur și simplu dacă vrea sa iasa cu tine la o cafea, n-o răpești și-o bagi în duba.
Relațiile ( de orice fel) se fac oriunde, oricând. Nu este un loc anume în care poți sa cunoști oameni. Am văzut eu în Afganistan târg de femei unde puteai sa îți cumperi acolo dar ala e un caz aparte pe care îl lăsăm deoparte deocamdată.
Nu ai tu dreptul sa iei pe nimeni cu tupeu. E agresiune. Esti un strain care o abordeaza pe strada. Indiferent care sunt intentiile tale, ea nu are de unde sa stie daca sunt sau nu ostile. O femeie inteligenta nu ar lasa sa se intample asta, mai ales din partea unuia ca tine, care pari sa crezi ca ti se cuvine sa iei femeia practic cu forta. Formularea ta a fost "cu tupeu", dar de fapt ai vrut sa spui..."cu forta". Apropo, daca o ia de exemplu cineva pe iubita ta "cu tupeu"? Ar fi ok?
Când am spus cu tupeu m-am referit la faptul ca trebuie sa mergi la ele cu curaj, sa mergi hotărât și înarmat cu bun simt nu cu tupeu de ghiolban. E o mica mare diferență. Acum ceea ce am scris mai sus suna diferit? Noi aici comunicam în scris deci nu ne putem da seama când cel care ne zice ceva e sarcastic sau vrea sa zică altceva pentru ca nu auzim un ton al vocii, nu vedem dacă gesticulează, etc etc. Deci?
Pai nu poti sa o mai abordezi, daca ai vazut-o odata intr-o statie de autobuz... de altfel ni se intampla tot timpul sa vedem oameni care ne plac, dar nu putem sa-i abordam pe toti, pentu ca nu-i normal.
Cauta-ti o fata la tine la scoala, una cu care sa te vezi des si sa poti comunica.
Păi crezi că ea încă mai stă în stația de autobuz?
Până vi tu cu soluția, cum să o abordezi?
Mergi la ea, o saluți, te prezinți, îți ceri scuze în cazul în care i se pare ciudat contextul, o rogi (dacă dorește) să îți ofere o dată de contact (rețele sociale sau număr de telefon, dacă primele nu sunt posibile), explicându-i de ce îi ceri asta...pentru că i-ai atras atenția dau cine știe ce alt motiv. Dacă refuză, îți ceri din nou scuze și îi urezi o zi bună.
Nu o abordezi. Simplu. Crede-ma o fata care te vrea te abordeaza ea si pe Strada oriunde ai fi.
Ai dreptate ca te poate aborda si ea, dar multe au conceptiile lor, chiar le pot numi conceptii comune, constand in faptul ca tu trebuie sa le abordezi primul.
Au conceptii pana dau de cineva dupa care le ard calcaiele. Astea sunt baliverne poate dai de una care e mai timida si nu vrea sa fie perceputa ca o fata usoara, dar cate conceptii ar avea una cand ii place un tip face orice sa-i atraga atentia.
Nu vor sa para fete usoare sau obsedate, la general vorbind, dar poti parea obsedata si la un nivel subtil, iar asta nu inteleg multe.
Nu trebuie sa spui sau faci ceva special. Depinde si de ea cat de sociabila e. O abordezi frumos si simplu insa daca vezi ca se simte incomfortabil, te retragi
Buna!
Ai idee cum fac sa ajung in x loc?
Eu sunt x imi pare bine sa te cunosc!
Si vezi ce conversatii mai poti lega, ceva basic.
''Hei buna.te vad mai mereu pe aici,'' - De aici ai putea sa te descurci, vezi ce-ti zice. Eu asa mi-am cunoscut iubita, doar ca era in parc . Si crede-ma, suntem in 2021, daca o fata vrea sa vorbeasca cu tine si e interesata de tine cu siguranta nu va refuza sa deschida o conversatie cu tine. Daca nu vrea, si se simte ofensata, mai bine sa o lasi in pace. Astept fundita daca te-am ajutat, multumesc!
Din ce oraș ești? Întreb din curiozitate