| crucialmelody a întrebat:

Am si eu o mica/mare problema. Cand ma suna iubitul nu prea stiu ce sa-i spun la telefon. Adica e vechea chestia cu "Hey, pisii; Ceau; Ce faci? La film, tu?; Eu, la lucru"... Ei, de aici in colo? Ce sa-i spun?laughing Tot timpul incep eu sa vorbesc aiurea si poate n-are nicio legatura cu el sau cu noi si poate nici nu il intereseaza. E greu pentru ca nu avem nimic in comun. Suntem de 4 luni impreuna. Da-ti-mi idei, va rog. >big grin

Răspuns Câştigător
| cornel a răspuns:

Daca vrei sa ai o relatie mai serioasa cu el. vorbiti si altceva care sa va faca sa va simtiti bine.intreaba-l daca s-a mai gandit la tine.sunt multe chestii care ar trebui sa le faci pentru a vorbii cu prietenul tauhappy

4 răspunsuri:
| crucialmelody explică:

Nu ne placem doar la exterior. Eu cel putin nu il plac doar pentru exterior ca nu prea am ce sa-mi placa decat ochii laughing. Anyway, in comun chiar nu avem nimic decat orasul in care stam. El e la lucru sau la facultate, eu la liceu. Nu ma supar "Alex4LighT", dar nu ai dreptate si nu m-ai ajutat cu nimic.

| crucialmelody explică:

Normal ca se gandeste la mine o data ce ma suna in fiecare zi de cel putin 2 ori.laughing Ar fi penibil sa intreb chestia asta. Nu vreau sa fie monoton. Vreau altceva. Ceva nou. Asta caut...subiecte noi, daca ma puteti ajuta, va rog. >big grin

| cornel a răspuns:

Mersi:*

| Alex4LighT a răspuns:

Nu te supara ca iti zic, cred ca va placeti doar la exterior voi sincer nu stiu cum puteti sta 4 luni impreuna fara a avea ceva in comun.