Si daca parintii tai nu-l cunosc, atunci care este problema daca vine si el cu ceilalti colegi ai tai? Scrie ceva pe fruntea lui ca este prietenul tau?!
Poi mama imi cunoste toti colegii si prietenii. Daca il va vdea acolo iti dai seama ca va intreba de unde il cunosc si ce treaba am cu el.Iar el nu se va putea abtine sa nu stea mai aproape de mine, iar mama nu ma scapa din priviri
E simplu, il inviti si nu il prezinti parintilor! Sunt sigur ca nu va concepe sa nu fie si el prezent la tine nu? Sau ca sa salvezi tot atunci invita-l doar pe el undeva unde sa fiti doar voi, si spune-i ca ai vrut sa fie ceva special sa fiti doar voi doi si la tine acasa nu se putea datorita alor tai! Sunt sigur ca daca tine la tine va intelege situatie nu? Deci organizeaza ceva doar pentru voi doi! sa fie ceva romantic si sigur nu se va supara! Iti urez un,, LA MULTI ANI"! anticipat!
Mersi mult! sper sa iasa bine!:-s
Iti tin pumnii! Sunt sigur ca va intelege!
Ana-Maria eu zic ca cel mai bine ar fi sa-l chemi si pe prietenul tau la majorat pentru ca nu cred ca parintii tai ar spune ceva. Ai si tu o varsta totusi devine intr-o saptamana majora. Si parintii nostri au fost adolescenti ca si noi toti si ei au cunoscut sentimentul de dragoste si s-au indragostit la fel ca si noi. Si eu am avut aceeasi problema ca si tine. L-am chemat la majoratul meu alaturi de toti ceilalti invitati chiar daca ai fost parintii si totul a iesit bine. Nu trebuie sa le ascunzi parintilor tai ca ai o relatie. Sunt sigura ca vor fi e acord cu voi pentru ca te vor intelege ca doar sunt parintii tai si la varsta asta este normal sa ai un iubit. Mult succes si La multi ani si sper sa iti iasa totul bine asa cum iti doresti!
Multumesc pentru urare!:*Problema e ca el s-a lasat de scoala.Mama e pretentioasa si vrea un baiat cu carte pentru mineNu il vor accepta, sunt sigura.Am incercat sa stau de vorba cu ei, asa pe ocolite sa le explic cum sta problema.Deci.nu vad nici o solutie
Ana Maria si iubitul meu s-a lasat de Facultate si ai mei la inceput nu erau de acord cu relatia noastra. Asa sunt mamele vor ce e mai bine si mai bun pentru noi, dar daca voi va iubiti mama ta nu mai are ce sa faca si nu va mai putea sa spuna nu. Trebuie sa ii spui mama il iubesc ma iubeste ce conteaza daca s-a lasat de scoala poate are probleme cu banii si nu-l mai pot tine ai lui la scoala. Ia-ti inima in dinti si impune-te peste o saptamana faci 18 ani treci de la stadiul de adolescent la cel de adult si de acum poti singura sa iti iei deciziile si sa iti asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Si la urma urmei nu te mariti cu el e doar un iubit. Mama ta trebuie sa inteleaga asta. Nu te mai descuraja ai sa vezi ca va fi bine!
Multumesc pentru cuvintele frumoase!:*nu-mi poti lasa printr-un mesaj id tau?
Stelista_eu_12
Daca vrei ca relatia voastra sa fie secreta fata de parintii tai, atunci il poti invita, dar sa il prezinti lor drept un coleg/prieten si ii vei explica si lui care e situatia. Dar parerea mea este ca totusi ai o varsta si nu-ti prea pot interzice ei sa nu ai prieten. Eu zic sa porti o conversatie cu ei si sa le zici macar sa-l cunoasca pe prietenul tau, sa-i dea o sansa. Succes si la multi ani:*
Incearca sa vorbesti cu parintii tai si sa le explici ca esti mare si e normal sa ai prieten , mult succes