Nasol.Intotdeauna cand se baga parintii e de rau.Nu ai decat o singurá speranta, anume sa le dovedesti parintilor tai ca este baiat de treabá, nu iti cere mai mult decat ii poti da, si totul este o simpla prietenie fara alte complicatii.
Dar, ai grijá. Increderea se castiga greu, dar se poate pierde intr-o secundá. Nu sári calul, si incearca sa impaci si capra si varza.Baftá.
@nony, hai mai... cum vine asta ca intotdeauna cand se baga parintii iese nasol? Intr-adevar ca in multe cazuri sunt prea protectori si nu inteleg anumite lucruri, dar sincer, am mai multa baza intr-un parinte trecut prin viata decat intr-o fetita de 15 ani indragostita (no offence Shiloh). Parintii isi au rolul lor bine stabilit si in majoritatea cazurilor (nu mereu, dar majoritate), "Intotdeauna cand se baga parintii e de bine!"
Numai bine, Shin
@Shin. e de bine, normal. dar eu ma refeream strict la problema ei. E de rau pentru ca nu isi poate afisa o relatie ¨soft¨ ca sa-i zic asa.
Intradevar este micá, varsta o face si mai vulnerabilá, dar crezi ca daca ea avea in gand sa faca vreo prostie, nu o facea deja?
Dar fata e cuminte si vrea sa ramana cuminte.
@nony, la 15 ani? Pai nu inseamna neaparat ca ar fi facut-o pana acum. Poate o face acum si tot greseala e, nu e nevoie sa o faca la 14 ani. Eu ii spun doar sa aiba grija, la 15 ani nici nu se astepta la minciunile care ii pot fi prezentate
Numai bine, Shin
Este si normal ca parintii sa fie impotriva pentru ca u ai doar 15 ani...nu trebuie sa afle parintii tai ca esti cxu el, feriti-va un pic pana cand esti si u sigura ca tipul e chiar ok si cu timpul o sa il cunoasca si ai tai
La 15 ani nici nu se astepta la minciunile care ii pot fi prezentate
shin stieeeeeeeeeee!