Inseamna multe, foarte multe mai ales in cazul in care se repeta de mai multe ori si toata noaptea "muncesti" incat dimineata te trezesti mai obosita decat te-ai culcat.
Inseamna ca persoana respectiva incepe sa se indragosteasca de tine, iar tu esti confuz/a, nu sti daca simti la fel sau nu pentru el/ea.
Ceea ce e drept am observat ca incearca sa aiba pe cat de mult grija de mine, adica cand iesim in oras il da efectiv jos pe cel din dreapta lui doar pentru a sta eu in fata cu pretextul " sa nu racesc sau ceva" + ca mereu ma face sa ma rad iar atunci cand sunt numai eu cu el si se leaga cineva de mine, mai in gluma mai in serios e gata sa le dea in cap si incepe sa spuna ca daca se mai leaga o data de mine nu stie ce le face... Deci poaate insemna faptul ca tine la mine mai mult decat la o buna prietena?
Categoric!
Îți zic eu ce înseamnă, înseamnă că trebuie să mergi la persoana aceea, să-i zici că o placi și să nu mai viseze ci să facă o realitate
Whats wrong with you people?
Dacă iubești pe cineva și te iubește și acea persoană înapoi doar spune-i și nu te mai chinui cu visele de noapte, spune-i direct:
,, Mă, eu te plac. Spune-mi dacă mă placi și tu sa nu, ca să știu să nu-mi pierd timpul degeaba"
El e fratele iubitului meu
Atunci o să iasă cu scântei. Din moment ce sunt frați, e normal să aibă aceleași preferințe la fete și să pună amândoi ochii pe aceiași fată, care în acest caz ești tu. Oricum, tu ar trebui să nu-ți mai bați capul cu el, pentru că dacă te mai gândești atât de mult la el o să în continuare vise cu el, o să începi să simți ceva pentru el și n-o să iasă bine. Una e să te îndrăgostești de un alt băiat, în timp ce ești într-o relație cu cineva, iar alta e să te îndrăgostești de fratele acelei persoane...adică nu știu dacă înțelegi ce vreau să spun, dar dacă tu și fratele lui vă apropiați și veți avea o relație serioasă ei vor rămâne probabil certați pe veci iar iubitul tău va rămâne mereu ideea,, Ăsta e fratele meu trădător care mi-a furat iubita"
De asta spun, nu-ți mai bate capul, lasă lucrurile așa cum sunt și nu te mai preocupa de alți băieți decât de iubitul tău, așa încât totul să iasă bine.
Baftă!
Înseamnă că subconștientul tău și a lui vă doriți să fiți mai mult decât simpli amici.Incepeti să vă atașați... dacă mă înțelegi.Asta e părerea mea personală!
Si in cazul in care baiatul respectiv este fratele iubitului meu... Crede-ma ca de mult timp am auzit ca fratele iubitului meu viseaza viseaza lucrul asta... Si m.a cam pus pe ganduri
Ca sa ai mai multe detalii, acest baiat este fratele iubitului meuu, si mi-a spus ca de mai multe ori in ultimul timp a visat lucrul acesta, iar eu doar o data am visat momentul in care el incerca sa flirteze cu mine... Ceea ce vrei sa spui tu este faptul ca el are o spatie mai mare decat cea in care noi am putea fii viitori cumnati?
Cred ca da, dar poate nu constientizeaza asta sau poate da si ii e jena sa iti zica.Tu ai iubit si nu vrea sa strice relatie dintre el si fratele sau si se multumeste sa fie un simplu spectator, cred...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: