Cand iesiti sau pe drum spre casa incearca sa aduci vorba de astasau daca nu saruta-lpe urma il culegi de pe jos
Buna! si eu am patit exact la fel.numai ca pana mi-am dat seama ca si mie imi place de el trecuse deja o jumatate de an Insa dupa multe incurajari primite de la cea mai buna prietena a mea am decis intr-o zi sa-l sun si am vorbit 1-2 min dupa care la sfarsitul conversatiei i-am spus "te iubesc!" si am inchis.Saracutzul a ramas uimit nu am stiut ce sa mai spuna pana la urma m-a sunat sa vada de ce i-am spus ca il iubesc, eu mi-am deschis sufletul [desi mi-a fost foarte greu mai ca nu plangeam ( nu stiu de ce ) ] si totul a fost bine.Lui inca ii mai placea de mine si asa am fost app 1 an impreuna cu bucurii cu certuri si cu muulta iubire dar a fost frumos.Inca ma tin la el si cred ca si el
Sper ca te'am ajutat cu tot ce ti-am povestit si sper ca totul sa iasa cum vrei tu :*Succes! anunta'ma si pe mine cum a mers prin PM
Eu nu stiu ce sa zic.sunt in aceeasi situatie dar asa cum a zis si dady actioneaza.al meu s-a indragostit de cea mai buna prietena a meaDar eu zic sa actionezi, vezi ce face, dupa care daca comportamentul fata de tine e pozitiv, plz stiu ca e greu dar mai bine spune-i ca dupa caeea vei ramane cu un semna de intrebare pe toata viata ''oare daca i-as fi spus ce s-ar fi intamplat?'' eu zic sa incerci fata eu nu i=-am zis inca dar maine am de gand sa fac pasul m-am saturat sa tot stau in umbra si sa-mi ia lata locul. Da-te un pic la ewl, ti-am zis, si dup aia vezi ce faci. pup:* bafta