anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica poveste cu care sper sa nu va adorm.
Prin februarie unui baiat i-a placut de mine, dar nu aveam aceleasi sentimente. Mi-a trimis un biletel in care nu stiu exact ce scria, pentru ca nu l-am citit, de rusine si l-am aruncatt.Probabil ca s-a suparat dar atunci nici nu ma gandeam.Problema este ca acum mie imi place de el si nu stiu ce sa fac.Cum sa ii zic? Noi 2 vorbim, ne distram, iesim cu prietenii in oras, avem acelasi drum spre casa, cu alte cuvinte ne intelegem foarte bine.Cateodata ma mai uit la el in ore si il prind cu privirea spre mine. Apoi ma uit putin la el, si din instinct intorc capul.Cateodata ma cicaleste, dar ma face mai mult sa rad decat sa ma supar din asta.Va rog sa-mi dati un sfat despre cum ar trebui sa actionez.

5 răspunsuri:
| paramore a răspuns:

Cand iesiti sau pe drum spre casa incearca sa aduci vorba de astawinkingsau daca nu saruta-lwhistlingpe urma il culegi de pe joslaughing

| DenisaMetal a răspuns:

Spune-i ce iti simte inima! bafta

| pufu :* a răspuns:

Buna!happy si eu am patit exact la fel.numai ca pana mi-am dat seama ca si mie imi place de el trecuse deja o jumatate de an big grin Insa dupa multe incurajari primite de la cea mai buna prietena a mea am decis intr-o zi sa-l sun si am vorbit 1-2 min dupa care la sfarsitul conversatiei i-am spus "te iubesc!" si am inchis.Saracutzul a ramas uimit nu am stiut ce sa mai spuna laughing pana la urma m-a sunat sa vada de ce i-am spus ca il iubesc, eu mi-am deschis sufletul [desi mi-a fost foarte greu laughing mai ca nu plangeam ( nu stiu de ce ) laughing ] si totul a fost bine.Lui inca ii mai placea de mine happy si asa am fost app 1 an impreuna cu bucurii cu certuri si cu muulta iubire happy dar a fost frumos.Inca ma tin la el si cred ca si elbatting eyelashes
Sper ca te'am ajutat cu tot ce ti-am povestit si sper ca totul sa iasa cum vrei tu :*Succes! anunta'ma si pe mine cum a mers prin PM happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia-ti inima inima in dinti si spune-i daca crezi ca merita cu adevarathappy

| LoVe97 a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic.sunt in aceeasi situatie dar asa cum a zis si dady actioneaza.al meu s-a indragostit de cea mai buna prietena a mearolling on the floorDar eu zic sa actionezi, vezi ce face, dupa care daca comportamentul fata de tine e pozitiv, plz stiu ca e greu dar mai bine spune-i ca dupa caeea vei ramane cu un semna de intrebare pe toata viata ''oare daca i-as fi spus ce s-ar fi intamplat?'' eu zic sa incerci fata eu nu i=-am zis inca dar maine am de gand sa fac pasul m-am saturat sa tot stau in umbra si sa-mi ia lata locul. Da-te un pic la ewl, ti-am zis, si dup aia vezi ce faci. pup:* baftawinking