anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica poveste si sper sa ma ajute cineva.
Ne-am cunoscut dintr-o coincidenta si de atunci nu mi-am mai putut lua gandul de la el sad.
Avea deja prietena, deci clar, nu aveam nicio sansa, pana mi-a cerut id-ul si
mi-a zis pe mess ca s-ar desparti de ea pentru mine. Nu am acceptat, si de atunci nu a mai vorbit cu mine, nu ma baga in seama.
Apoi am incercat sa il uit, desi zilnic il vedeam, era foarte greu, si cand incepusem sa imi revin, m-am intalnit cu el. si toate incercarile mele de a-l uita, s-au dat peste cap. a incercat sa ma sarute si inconstient, l-am respins, fiindca stiu ca inca e cu fata aia.
Pur si simplu, nu mi-l pot scoate din cap, ce sa fac? sad

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Spune-i ca vei fi cu el numai daca se desparte de fata aceea.Insa ai grija, afla mai multe despre el, sa nu fie vreun ''gigolo'' de 3 lei care agata ca n-are ce face...

| Ciresikaaa a răspuns:

Vorbesti cu el pe mess si spune-i scuze ca am vorbit asa cu tine in privinta fetei aleia, si nu stiu cum ai reusit la il respingi la sarut, bine mai sunt si alte ocaziwinking iti urez bafta paa!

| Ambrus a răspuns:

Cum o sa se desparta de fata aceea, o sa se desparta si de tine. Daca tu vrei sa staic cu el si o sa te lese pentru alta, problema ta. Gaseste-ti pe unu care chiar tine la tine, si nu te va lasa pentru alta. Asa nu vei suferi asa mult!

| Addah a răspuns:

Spune-i sincer ceea ce simti. Fa-ti curaj si spune-i.winking