Nu sunt sigura ca am dreptate dar dupa spusele tale se vede ca el te iubeste si incearca sa va desparta folosind trucuri murdare. Daca el te-a intrebat daca vrei sa fii cu el iar tu ai refuzat, iar apoi te-a vazut ca ai iubit a devenit gelos si acum incearca sa va desparte pentru a te avea numai pentru el.Stii cum se spune scopul scuza mijloacele.Eu nu as zice sa discuti cu iubitul tau, prima oara sa discuti cu acel baiat si sa-i spui delicat ca nu cumva sa ii frangi inima. Explicai ca desii te place, nu esti indragostita de el si sa ramaneti doar prieteni(desigur daca vrei si tu asta)s-ar putea sa te inteleaga si s-o lase balta iar apoi ii explici iubitului tau ca au fost doar minciunile unui baiat care te iubeste si el. Sper ca te-am ajutat si mult noroc.
Buna.Explica-i batatu-lui care vrea sa va desparta ca nu il placi si nu vrei sa fii cu el impreuna. Poate astfel va intelege si te va lasa in pace.Sau pune-l pe prietenul tau sa se lege de el sa nu mai spuna atatea minciuni ca tot nu il crede.Bafta multa
Pai explica-i in primul rand iubitului tau situatia si daca el te intelege nu il mai bagati in seama daca vede ca va iubiti si sunteti fericiti in continuare o sa o lase balta
Stiu cum te simti am trecut si eu prin asta u trebuie sa discuti cu iubitul tau despre asta si apoi sa il intrebi pe baiatul ala ce vrea si dc ii spune iubitului tau cal inseli.eu asa am procedat
bafta