A terminat în tine? Dar nu ne poţi spune şi unde a început? Nu de alta, dar ca să avem o viziune mai detaliată asupra problemei...
Da exista! Daca ai facut dragoste cu un baiat caruia nu i-a pasat de tine asta e treaba ta! Puteai sa te gandesti inainte la protectie nu crezi? Puteai lua vreo boala si ti-ar fi parut rau toata viata! Ma intreb oare unii din voi de ce sunteti asa neresponsabili, oare chiar nu va ganditi la consecinte? Data viitoare dai dovada de maturitate si spune-i partenerului tau sa foloseasca un prezervativ, daca nu vrea refuza sa faci dragoste cu el, nu te iubeste!
Exista dar nu foarte mare, nu este cazu sa mori de spaima, dar e bine sa te protejezi P. S:nu se ste niciodata pana la urma!
@ana sa-mi fie cu pardon...cat poti sa fi de... sa zici ca nu exista riscul de a fi insarcinata? perioada care e aproape sigura ( in care e cel mai mic risc de a ramane insarcinata ) e la o zi dupa ce se termina menstruatia
in timpul menstruatiei riscul e destul de mare
cat despre tine ( cea cu intrebarea )... n-ai mai auzit de prezervativ?
ia-ti un test de sarcina
@gabitza: cred ca tu esti f... Nu exista nici un risc sa ramai insarcinata. primele 9 zile esti in perioada nefertila incepand cu prima zi de menstruatie. chiar te rog sa ne zici daca ti-a venit ciclu luna viitoare doar mie si gabitzei
Lichidul spermatic ii asigura spermatozoidului cam ~4 zile de viata, poate mai mult in unele cazuri. De aici te descurci
Da, dar riscul este foarte mic. Daca ai menstruatii regulate este in jur de 1-2%.
Domnisoara ana...nu am zis nici ca esti ****ta nici f*ufa... ea a facut sex in timpul menstruatiei, nu dupa
toata lumea stie ca dupa menstruatie e perioada nefertila ( e exact ce ai spus si ce am spus si eu in primul raspuns pe care l-am dat )
savvy? deci ea a facut sex IN TIMPUL MENSTRUATIEI nu DUPA
linarkfts întreabă: