| killer007 a întrebat:

Am si eu o mica problema care cu siguranta o sa va amuze pe unii dintre voi dar pe mine chiar ma ingrijoreaza. Am 16 ani si jumatate si am o prietena cu care am fost impreuna 3 luni in anul 2008 (septembrie-noiembrie). Ne-am despartit, iar apoi 10 luni am stat amandoi "pe tusa" tinand legatura doar ca amici. Iar in octombrie am aflat ca ma iubeste si ne-am impacat. Inca tineam la ea. Iar acum o iubesc enorm si ea la fel. Dau detalii ca sa explic mai usor problema. Avem 1 luna si jumatate dar problema e ca de cand m-am impacat cu ea, de fiecare data cand ne vedem si ne sarutam, ne imbratisam o ating in anumite locuri si ajung pe urma acasa ma trezesc cu 1 picatura 2 de sperma pe boxeri. Stiu ce inseamna sa "te termini" dar eu nu fac asa ceva. Ci doar ma excit prea tare si prea repede. Cand am fost prima data cu ea nu era asa. Si faceam aceleasi lucruri. Din cate stiu eu nu e ceva normal asa ca vreau sa stiu cum pot rezolva aceasta problema? Multumesc foarte mult.

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cred ca e doar lichidul pre-ejaculator, care apare datorita excitatiei. Din moment ce nu e inundatie acolo jos la tine, totul e ok.
Vezi sa nu patesti ca Mos Craciun (sa-ti dai mereu drumul in horn).
Spor!

4 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Da e normal, ai ajuns la maturitate din puct de vedere sexual, sa fiti iubiti

| cristibossu27 a răspuns:

Ala nu e orgasm. e un fel de preorgasm si e ceva normal.nu te speria. te exciti prea tare.atita tot. e mai mult o juisare cum ar fi la femei.stai linistit.salut

| killer007 explică:

Clauss vrei sa spui ca e normal? Am intrebat subtil alte persoane ca sa nu isi de-a seama ca vorbesc despre mine si mi-au zis ca ei nu patesc asa. Acum nu stiu daca minteau sau nu. Oricum aveau 14-15 ani.

| killer007 explică:

Pai... Cand va decide ca vrea sa facem dragoste sau sex ce voi face? M-as simti foarte prost ca atunci cand ea ma dezbraca sau o voi face eu, sa fiu deja ud in boxeri. Am intelesc ca problema se remediaza la mai multe partide de sex si ca ma voi excita m-ai greu si voi rezista m-ai mult pe urma. E adevarat?