Poi vorbeste cu ea si intreab-o daca mai vrea sa fiti imp, iar pe ala care s-a bagat sa ii dai vreo 2 sa nu te uite . In fine daca fata tine la tine sigur o sa mai fiti imp, daca nu las-o in pace fiind ca poate nu te-a iubit. Eheee uiti o fata cand te indragostesty de alta
Ai mai avea sanse. incearca sa-i dovedesti ca nu esti cum crede ea. pe ~dracusorul~ ala ia-l si discuta cu el si daca nu intelege nu are decat. incearca sa fi mai tupeist nu timid si sa ii spui ce simti pentru ea
Hmm am fost si eu in aceeasi situatie. Hai sa iti explic cum sta treaba... intai trebuie sa fi ferm-convins ca vrei s-o uiti. Ca tu sa o uiti trebuie sa nu mai vorbesti cu ea deloc cel putin 2 saptamani... sa nu ai nimic, niciun lucru, nici`o poza, nici nimic care sa-ti aminteasca de ea si sa incerci cat mai mult sa te bagi, cine stie la un joc poate WoW (la mine cu asta a functionat, pentru ca nu ma mai interesa nimic altceva) sau sa iti faci o alta prietena care iti este cel putin la fel de apropiata cum era ea odinioara si sa incepi sa-ti petreci timpu` cu ea.
te asigur ca asa o uiti clar pe fata asta (colega ta). sa`mi spui ce a iesit, ca sunt tare curios! {nu merit si o fundita?}
sall la mine a fost la fel cu baiatul care imi placea si eu nu ma obisnuiam cu ideea ca alta mi la luat asa ca eu l-am intrebat si lui ii placea mai mult de mine! deci ideea ar fi sa o intrebi nu se craba pamantul sa va pica cerul! DACa incerci ! baffta
Mutubal întreabă: