| Daisy. a întrebat:

Am si eu o mica problema...imi place de un baiat.si lui ii place de mine(mi-au spus mai multe persoane.si pot sa`mi dau si eu seama din comportamentul lui). am tot vb cu el pe mess.merg cu el dimineata la scoala. dar pr mea cea mai buna.care il cunoaste bine spun ca e f timid si nu are curajul sa inceapa o relatie eu nu stiu ce sa fac...imi place de el. dar parca mi`e rusine sa-i spun. ce sa fac?

5 răspunsuri:
| ciprian1993 a răspuns:

smugsmugFa u primul passmug

| Yang a răspuns:

II spui pe mess ca iti place de el si va dati o intalnire. Daca nu ai curaj sa ii spui in fata e mai usor in scris, scrii ce ai de scris inchizi ochii si apesi tasta magica enter si speri sa obtii ceea ce doresti daca si lui ii place de tine o sa-ti raspunda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti inima in dinti hai fi tare ce faci acum ne lasi cu ochii in soare?

| lydd a răspuns:

Daca tii la prietenia lui...eu iti spun din proprie expeienta...sa nu faci tu primul pas!
daca e timid atunci ai sa vezi ca daca fci tu primul pas si ii zici ca iti place de el si poate si el iti zice ca ii place de tine... dupa aia o sa fie la fel de timid cu ceilalti dar cu tine obraznic si tupest.depinde de caracterul lui.gandeste-te daca merita...

| AndR3y_2220 a răspuns:

Exact. incepe u sa faci primul pas, poate asa vei reusi sa il aduci pe calea ceea buna, poate asa scapa si el de timiditate laughing odata pentru totdeauna! SuCcEs!