| dooo a întrebat:

Am si eu o mica problema... tongue prietena mea vrea niste idei noi in afara de sarut, ca ne sarutam mereu si de...-_-, ceva mai depasit si mai frumos orce in afara de sex si frisca sau capsuni sau cuburi de gheata laughing... daca aveti idei mai nebune sau mai bune va rog eu spuneti-mi si mie ca am ramas fara inspiratie laughing)

6 răspunsuri:
| deeea28 a răspuns:

Pai daca eliminati frisca, capsunile si astea, cam eliminati tot...cred big grin. Si una e sa te saruti asa pe intuneric sau pe lumina si una e sa te saruti intr-o atmosfera cu lumanarici. Uite o idee sa zic asa: puneti intr-o zi lumanarele cateva, sa fie o lumina difuza, puneti si cateva picaturi de esenta din acea de miroase frumos, faceti-va un masaj cu ulei de masaj(sunt unele misto la plafar, herbagen) si apoi treceti la mangaiat, dar nu oricum, incercati mai multe, cu unghiile, cu o pana sau esarfa, vedeti voi, dupa care puteti sa treceti la pupat. Puteti sa va pupati peste tot, cu ocazia asta vedeti mai mult ce va place la fiecare si cum. Puteti altadata sa faceti asta legati la ochi, pe rand, este incitant. Daca veti cauta, veti gasi ce sa facetiwinking Succes

| albastrel a răspuns:

Pai. sex oral! tot prin sarutari se face... un fel de saruturi big grin

| Marry:X a răspuns:

Buna. Puteti incerca sex oral, sex analhee hee. Sa va costumati in politist si acuzat, doctor si pacienthee hee etc.Pup.Pa pa:*

| misshoolligan a răspuns:

Umm... daca unul dintre voi are piercing in limba, ar putea sa tina un cub de gheata in gura pentru 2-3 minute, apoi sa treaca usor cu limba peste corpul celuilalt... e genial, crede-malaughing:Xviata sexuala frumoasalaughingbye

| Secretkkk a răspuns:

Fii si tu mai lung in miini!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luati o pauza.