| oOoBrBoOo a întrebat:

Am si eu o mica problema si nu ma prea pot hotar ce sa fac deci este vorba despre o fata care mie imi place de ia si nu prea stiu cum sa-i zic asta.

Ea are 17 ani anul asta face 18 si eu am 16 am facut anul asta.

E in aceiasi scoala cu mine o vad zilnic o salut ma saluta dar am observat ceva cand ma saluta tot timpul zambeste iar daca saluta pe alt baiat nu zambeste si mai tot timpul cand ma vede si trece prin fata mea o vad cum se uita asa un pic in spate cu, coada ochiului la mine sa vada daca ma uit dupa ia asta cam ce ar insemna ea e mai timida si eu nu prea sunt timid de obicei zic daca imi place de o fata ii zic in fata dar ia are ceva mai special si nu stiu parca ma blocheaza ceva si nu pot sa ii spun ca o plac sau macar sa imi dea numarul iei de telofon pentru ai spune prin mesaj ca o plac pentru ca parca e mai usor sa ii spun prin mesaj ca o plac dar eu as vrea sa stiu macar daca ma place ia pe mine sa nu ii zic ca o plac poate o sa par ca un fraier dupa aceea si nu prea vreau sa par asabig grin.

Un mic raspuns va rog?big grin

Răspuns Câştigător
| AllyutSsa a răspuns:

Buna happy
Incearca sa vorbesti mai mult cu ea si, iar prin diferite intrebari afla care e parerea ei despre tine big grin
Iar ideea cu mesajul e destul de buna dar unele fete se asteapta sa afle aceste lucruri fata in fata, iar altele nu. Aici depinde si ce gandeste ea.
Chiar daca e diferenta intre varsta asta nu inseamna ca e ceva imposibil...doar ca va trebui sa te straduiesti mai mult.
Eu iti urez succes happy

14 răspunsuri:
| poliku a răspuns:

Se intampla cam rar ca o fata mai mare sa placa un baiat mai mic dar se intampla.Ea totusi fiind atrasa de tine poutin de tot incearca dar nu foarte mult deoarece mintea ei e mai mult dezvoltata si stie ca un baiat ar trebui sa cucereasca o fata asa ca se asteapta ca tu sa fi excptia de barbat care sa se ridice la asteptarile ei, adica sa faci tu acel pas important.Eu la 17 ani am cunoscut o fata de 19 ani caruia ii placea de mine si mie de ea dar din pacate am ales sa fiu un papa-lapte si din pacate nu a existat nici o relatielaughing
Se mai intampla, nu e nimic grav dar sper sa nu faci si tu ca mine si sa ai curajul sa ii spui ce simti pentru ea si mai presus de asta sa ai curajul sa o faci sa creada ce ai spus, adica sa ii dai macar un sarut pentru ca eu din toate puterile mele pana la urma am reusit sai spuns tipei ca o plac cu toate ca erau niste vorbe aruncat acolo dar problema am fost ca m-am limitat doar la asta

| buzeduulci a răspuns (pentru poliku):

Eu am o ex-colega care s-a combinat cu unul de a9a. si ea a terminat a 12a anul asta... laughing))

| poliku a răspuns (pentru buzeduulci):

Pai posibil, dupa cum am zis.Si eu puteam sa ma cuplez cu aia dar din pacate eram cam praf la capitolul curajlaughing

big grinbig grin euna una nu m-as cupla cu baieti mai mici ..nici cu 2 luni laughing)laughing) pentru ca am un iubit cu 11 luni mai mare ca mine si e cam imatur. mna. acum fiecare cu gusturile lui :d:d :d :d

Pai aici nu e vorba de gusturi, scuza-ma.E vorba despre statut daca ma intelegi.Adica cum e vazut baiatul ala in fata lumii si cum sunteti vazuti voi impreuna in fata lumii.Nu vreau sa te jignesc, sa nu ma intelegi gresit dar sunt sigur ca nu ai alege un baiat mai mic decat tine prin simplu fapt ca nu da bine in fata lumii, corect? Adica cum ''asta are o tipa mai mare cu 2 ani ca el'' cam asta isi imagineaza majoritatea fetelor si atunci prefera sa evite.Si mai e si gandirea aia in mintea fetelor:''Eu am nevoie de un tip calumea, sa aiba grija de mine, sa ma iubeasca, sa fie MATUR'' ceea ce voi credeti ca nu e posibil la un baiat mai mic big grin

Nu. nu e adevarat. pur si simplu nu imi plac baietii mai mici. nu ma vad cu un baiat mai mic ca mine intr-o relatie.

Laso balta happy

Mna. in fine. happy

| oOoBrBoOo explică (pentru poliku):

La ce ai zis u m-am gandit si eu ca nu s epune cu unu mai mic dar faza e ca ia n-a avut un prieten de vreo 2-3 ani si cam multi se dau pe langa ialaughing

| poliku a răspuns (pentru oOoBrBoOo):

Atunci o fi altceva ...cine stie poate tine post sau poate se gandeste de vreo 2-3 ani pe cine sa aleaga daca zici ca are cam multi ce se dau la ealaughing

| Charm a răspuns:

Daca se uita dupa tine inseamna ca te place. Daca te simti mai lejer vorbind prin mesaje cu o fata, roaga o colega sau un coleg de-al ei sa iti faca rost de numarul fetei. Apoi, ii spui ce simti si poate ca si ea simte la fel. Sper ca te-am ajutat cat de cat. Bafta! happy

| alexro93 a răspuns:

Fa-ti curaj totusi si spune-i, nu e o diferenta asa atat de mare incat sa fie o piedica

| VladGH a răspuns:

Iti ei inima in dinti, cumperi o floare si ii spui tot ce simti pentru ea. Arata ca esti barbat.

| UngUrU777 a răspuns:

Frate, daca o iubesti ...lasa astea frica ca o sa pari un fraier treci peste daca nu actionezi tu acum o pierzi, daca te place si nu ii spui acuma isi va pierde interesu si se duce la altu, daca nu risti nu castigi!