| beyouloveme a întrebat:

Am si eu o mica problema. Sunt fata. am 16 ani si incep sa cred din ce in ce mai mult ca sunt bisexuala. Fiindca plac baiatii dar in acelasi timp ma atrag si fetele. pe cateva fete imi vine mereu sa le sarut sa le iau in brate si nu imi place sa le vad triste. cred ca le plac. intrebarea mea este: cum as putea sa imi dau seama daca sunt cu adevarat bisexula?

Răspuns Câştigător
| itsmylife00 a răspuns:

Bunabatting eyelashes.Dorinta asta de a saruta fete nu vine asa din senin, si mai ales, nu vine degeaba..si eu am tot 16 ani.mi-am dat seama de ceva timp ca sunt diferita, dar nu stiam in ce sens. apoi am realizat ca sunt atrasa de acelasi sex..am refuzat mult timp sa accept asta, dar apoi mi ai zis: asta e..asa sunt eu..incearca sa stai mai mult sa reflectezi asupra situatiei tale.vor fi multe indicii care iti vor spune deca esti sau nu bi. :*

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Si eu sunt putin lesbiana, am crezut ca sunt cowboy, dar am stat bine sa ma gandesc, si cum imi plac si mie fetele ca si voua... cred ca sunt lesbiana. happy

| VoiceWithin a răspuns:

Ai incercat sa ai o relatie cu o fata?thinking
Eu sunt bisexuala. Am avut o relatie de 8 luni. Si cei drept, am sentimente pentru fete.Era mai mult de un simplu sentiment de prietenie, simteam ca as'i vrea sa stau doar cu ea, mai mult...
Nu e ceva rau in asta, dar daca iti pasa de parerea lumii s-ar putea sa te raneasca asta, stii ce vorbe scot unii happy Si nu multa lume accepta lesbianismul/bisexualitatea.
Sau incearca un sarut cu vreo tipa pe care o simpatizezi mai mult thinking vezi ce senzatie ai, si happy doar tu poti stii asta.
Ai grija de tine happy.Da-mi mesaj pv. daca vrei sa discutam mai multe. Poate reusesc sa te ajut.
Papa.

| beyouloveme explică (pentru VoiceWithin):

M-am pupat pe gura cu fetele si am rugat-o pe o prietena buna pe careo si plac putin sa ma sarute(ea se mai sarutase cu o fata inainte) dar a zis ca nu i-a placut si ca i-ar fi aiurea sa ma vada la liceu in fiecare zi dupa aia. parerea lumi nu ma intereseaza doar ca eu ma cert cu parintii foarte mult si ei sunt conservatori si daca ar afla nu ar fi niciodata de acord.

| Loreddana a răspuns:

Pai ti-ai dat deja seama. Ca nu iti place sa le vezi triste aia nu inseamna nimic, dar ca simti nevoia sa le saruti e deja un semn care poate confirma bisexualitatea ta. Si eu sunt bi. Eu mi-am dat seama de la o varsta mai mica decat a ta. Pe la 13-14 ani. Asa incepe totul... Daca vrei sa discutam poti sa-mi lasi id-ul tau. Te pup!

| Ping_Ningea_1979 a răspuns:

Nu-ti reprosa nimic, fii tu! e dificil sa fii diferit de ceilalti...dar important este sa ai prieteni de incredere in jurul tau.