Pai gandeste-te si tu putin mai intai. AVeti 5 luni de relatie, dintre care 4 luni el a fost plecat, practic doar o luna ati petrecut-o impreuna, unul langa altul si cine stie si atunci cat de mult timp ati petrecut impreuna.
Nu va cunoasteti, nu stiti ce vreti unul de la altul, ce va place, ce nu va place, nu ati avut timp destul, etc.
Pana a-ti incepe viata sexuala trebuie sa iti cunosti bine partenerul, sa fie iubire intre voi, sa fi trecut prin mai multe lucruri impreuna, nu asa deodata hop-top!
Si se vede clar ca tu nu esti pregatita, deci nu o face. Daca insista si tu intr-adevar nu vrei, nu trebuie sa cedezi. Acest lucru il faci cand chiar iti doresti din tot sufletul, si esti sigura de ceea ce urmeaza, de responsabilitatile pe care le ai dupa ce ai facut acest pas.
Numai bine!
Nu, daca nu esti pregatita sa faci asta, totusi, el e mai mare ca tine, tu ai 17 ani...cand o sa fii pregatita atunci o sa iti dai seama,
succes!
Daca tu nu prea vrei inseamna ca simti ca ceva e nelalocul lui,
parerea mea e ca nu o sa poti sa il refuzi amabil la nesfarsit cu un zambet dragut pe buze si cu scuze infantile.
Spune-i ce ai zis aici, spune-i ca nu te simti pregatita si cred eu ca este f probabil ca el insistand tu sa fugi de el.
Si daca ii va pasa de tine sau daca tine la tine va astepta pana vei fi pregatita. Insa el are 25 de ani, si nu stiu cat de mult e capabil sa se abtina si sa nu se descarce in alta parte, dar asta nu e un motiv sa o faci cu el, fiindca nu va fi de la sine si nu va fi o experienta placuta si se va termina.
Vb cu el, probabil te va intelege sau veti clarifica niste lucruri care pe tine te impiedica sa faci asta.
Ai grija de tine.
O zi buna!
Pai iti raspunzi singura la intrebare:" el vrea, eu nu prea." pai daca nu vrei, nu vrei! ii spui si lui parerea ta, si ii spui ca nu ai vrea sa faci pasul asta doar pentru un telefon mobil! sa si-l pastreze.
daca te iubeste, te va astepta pentru cand vei fi pregatita.
Parerea mea esti sa ii explici ca nu esti pregatita psihic sa faci pasul asta sa te culci cu el...si daca te iubeste cu adevarat o sa astepte pana te simti pregatita
Daca nu te simti pregatita nu o face, dar cred ca tine la tine daca si-a sacrificat din salariu sa iti ia un telefon mobil.
Daca il iubesti si simti ca ii persoana potrivita pentru tine atunci da, dar inainte sa o faci asigurate ca te iubeste ca sa nu iti para rau...bafta si in cazu in care alegi sa o faci sa nu uiti de protectie