anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica problemutsa si poate ma puteti ajuta voihappy. sunt in clasa a9a, prin a6a colega mea de banca a lipsit si in locul ei s-a pus un coleg cu care nu prea vorbeam, diriga a zis ca sta bine acolo si acolo a ramas.pana in a8a impreuna am stat (in aceiasi banca). se purta frumos cu mine, mai frumos decat se purta cu celelalte colege.era ca si cum am fi impreuna, mereu imbratisati, mereu pupicuri, cadouri in zilele de nasteri, condus acasa, invitatie la suc, asa pana la sf cls a8a.de atunci totul s-a cam rupt.nu am precizat dar eu eram mai indiferenta cu el, desi vedeam ca da de inteles ca ma place.acum el este la un liceu si eu la alt liceu. uneori pune poze cu noi doi la avatar si fetelor(prietenelor, fostilor colegi)le da de inteles ca suntem impreuna.noi doi vorbim foarte rar la telefon sau pe mess.nu ne-am mai vazut de 2 luni si ultima data a fost atunci cand a venit la mine in liceu, sa-si vada fosti colegi, noi doi am avut o discutie mai demult si parea serios in ceea ce zice, mi-a zis ca o sa vad mai multe si altele chestii era legat de sentimentele luii fata de mine atunci mi-a parut serios dar de atunci n-a mai pomenit nimic.acum eu vreau sa-mi spuneti voi ce credeti despre asta?big grin multumesc (nu cred ca e bine aleasa categoriabig grin)

Răspuns Câştigător
| Anemona a răspuns:

Hei ionela:* uite cum sta treaba. incearca sa vorbesto\i cu el pe mess sa il abordezi si sa ii zici ca iti e dor de el si ai vrea sa va intalniti. cand va vedeti vorbiti si intreaba-l daca place pe cineva din liceul lui si chestii de genu:* pupici

4 răspunsuri:
| crysty08 a răspuns:

Sarca de tine! ai auzit de expresia ochii care nu se vad se uita? probabil asta e si in cazul tau alt colectiv poate si gasit alta fata nu stiu ar fi interesant sa te interesezi de el sau invita-l al o cafea un suc o plimbare si vb serios cu el incearca ncercarea morte nu are

| Ionela_6254 a răspuns:

Pai stiti voi. dupa ce pierzi iti dai seama cat valoreaza.recunosc ca ar fi trebuit demult sa-mi dau seama dar.blushing. am un coleg care e vecin cu el si fost coleg cu noi.care mi-a spus ca este cu o fata. dar tot pomeneste de mine cand se intalnesc.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu mai da nici un semn de viata probabil are pe altcineva ...cine stie poate alta colega de banca

| piktor a răspuns:

Nu asteptati (aici vorbesc de fete) sa venim noi tot timpul dupa voi. la fel si baietii pot interpreta tacerea voastra drept un :nu, nu vreau sa fii impreuna. las`o mai moale frate..."
deci incepe sa vorbesti cu el. un mesaj dupa ore "hai la un suc. vin si fostii colegi" sau ceva de genu si sigur o sa vina laughing
ma rog, asta era doar un exemp; lu. vezi tu cum faci in functie de situatiewinking