| unaboona a întrebat:

Am si eu o mica sau mai mare problema.deci mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu acum 3 luni iar astazi am facut sex cu el dupa o pauza de vreo 1 luna si imediat dupa actul sexual mi-a curs sange nu o cantitate f mare ci destul d mica si dupa aia sa oprit nu mia mai curs. credeam ca mi-a venit menstruatia dar o am regulata imi vine in fiecare luna pe data de 15... oare ce sa se fi intamplat? tzin sa mentzionez ca o facem mereu neprotejat dar nu o lasa in mine

Răspuns Câştigător
| JackieSue a răspuns:

Eu cred ca de abia acum te-a dezvirginat cu adevarat, chiar tu ai zis ca n-o lasa in tine, poate acum a bagat-o mai tare.Cand te dezvirgineaza curge sange, in cele mai multe cazuri(putin). Ca sa ajunga la himen este o oarecare distanta mai lunga si e nevoie de ceva lung si gros sa-l rupa. :-)

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sangerarea dupa contact sexual indica in majoritatea cazurilor o rana pe col (leziune precanceroasa). Asadar, asta este prima suspiciune, desi la 3 luni de la inceperea vietii sexuale este cam devreme pentru astfel de probleme. Totusi, este vital sa mergi la un consult ginecologic, de preferat la cat mai scurt timp dupa sangerare (ca sa se identifice sursa sangerarii). E bine sa mergi la ginecologul care te-a consultat si dupa inceperea vietii sexuale, fiindca el poate face o comparatie cu aspectul gasit atunci.

| Ady00pk a răspuns:

Si prezervativul e scump?happy Ai sa te trezesti intr-o zi ca nu iti mai vine menstruatia si te vedem pe TPU cu intrebarea daca nu cumva esti insarcinatahappy

| SweetCandy a răspuns:

Sincer cred ca abia acum te-a dezvirginat. Prima data dupa ce ati facut'o a curs sange? stai linistita pentru ca nu cred ca e grav, insa ti-am zis cred ca abia acum esti total dezvirginata. O prietena de-a mea a patit exact la fel ca tine si nu era dezvirginata complet, iar dupa ce ia curs sange nu i s-a mai intamplat.

| Cjay a răspuns:

Hei are dreptate JackieSue
Acum te-a dezviginat cu adevarat de obicei se rupe mai greu himenul. vr sa zic ca nu se poate rupe odata tot decat daca te **** calumealaughing sa o zic pe romaneste