Eu cred ca de abia acum te-a dezvirginat cu adevarat, chiar tu ai zis ca n-o lasa in tine, poate acum a bagat-o mai tare.Cand te dezvirgineaza curge sange, in cele mai multe cazuri(putin). Ca sa ajunga la himen este o oarecare distanta mai lunga si e nevoie de ceva lung si gros sa-l rupa. :-)
Sangerarea dupa contact sexual indica in majoritatea cazurilor o rana pe col (leziune precanceroasa). Asadar, asta este prima suspiciune, desi la 3 luni de la inceperea vietii sexuale este cam devreme pentru astfel de probleme. Totusi, este vital sa mergi la un consult ginecologic, de preferat la cat mai scurt timp dupa sangerare (ca sa se identifice sursa sangerarii). E bine sa mergi la ginecologul care te-a consultat si dupa inceperea vietii sexuale, fiindca el poate face o comparatie cu aspectul gasit atunci.
Si prezervativul e scump? Ai sa te trezesti intr-o zi ca nu iti mai vine menstruatia si te vedem pe TPU cu intrebarea daca nu cumva esti insarcinata
Sincer cred ca abia acum te-a dezvirginat. Prima data dupa ce ati facut'o a curs sange? stai linistita pentru ca nu cred ca e grav, insa ti-am zis cred ca abia acum esti total dezvirginata. O prietena de-a mea a patit exact la fel ca tine si nu era dezvirginata complet, iar dupa ce ia curs sange nu i s-a mai intamplat.
Hei are dreptate JackieSue
Acum te-a dezviginat cu adevarat de obicei se rupe mai greu himenul. vr sa zic ca nu se poate rupe odata tot decat daca te **** calumea sa o zic pe romaneste