| Qwertyuiop123456789 a întrebat:

Am si eu o micuta întrebare. O prietena mi-a povestit despre relația ei cu iubitul sau si cum au ajuns intr-o seara la lucruri mai "complicate". Partea interesantă vine aici: el a penetrat-o cu degetul,insa ea nu stie daca mai este virgina sau nu, dar important este ca i-a curs sânge. Pana la urma este in continuare "fata mare" sau nu? (Ținând cont ca a fost doar degetul) Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| Alcyon a răspuns:

Doamne, ce raspunsuri! Esti virgina, pana in momentul in care intretii relatii sexuale. Ce naiba, asta ar insemna ca si atunci cand te masturbezi singura, cu degetul, te dezvirginezi, ceea ce e o absurditate. E posibil ca baiatul sa-i fi lezat putin himenul. Ma indoiesc insa ca i l-a rupt complet, deoarece un deget nu are grosimea unui penis. S-ar putea ca la un contact sexual sa sangereze din nou.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca i-a curs sange slabe sanse sa mai fie. daca nu ii curgea poate mai era dar asa, nu.sa o feliciti, a dezvirginato prietenu cu degetu inloc cu ce trebuie

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mai este virgina. A avut contact sexual (masturbare de catre partener) si i s-a rupt himenul. Este femeie. Sa nu uite de prima consultatie ginecologica, obligatorie in prima luna de la inceperea vietii sexuale.

| sofisis a răspuns:

Nu mai este virgina.Acum daca tot s-a intamplat asta, sa faca sex pe bune. Macar sa stie o treaba.

| darrio2007 a răspuns:

Si tu esti foarte curioasa acum. Daca i-a curs sange a terminat-o cu virginitatea.