Nu esti insarcinata...ai racit si ati intarzie cateva zile, nu te mai speria si u asa repede. pup
E posibil sa fi raas insarcinata si in mod sigur ai capatat o boala cu transmitere sexuala de la pretenul tau. Presupun ca te-ai aruncat cu capul inainte si nu ati facut minimul de analize necesare inainte de a renunta la prezervativ. Asa ca te-ai captusit cu ceva (o candida, o gonoree) si, posibil, si altceva (o hepatita, HIV). Despre sarcina vei afla la 3 saptamani de la ultimul contact sexual sau la minim 8 zile de intarziere a menstruatiei, facand un test de sarcina din urina de dimineata. Sa stii ca la inceperea vietii sexuale, menstruatia se mai poate deregla si fara sa fii insarcinata. In plus, infectia serioasa pe care ai facut-o (manifestata prin dureri si scurgere) iti mai poate deregla si ea menstruatia. Tebuie sa mergi urgent la ginecolog pentru culturi din secretie. Sa-i spui medicului ca ai putea fi insarcinata, asa incat sa nu-ti dea vreun tratament care sa afecteze bebelusul, daca e vreun bebelus. In plus, trebuie sa-ti tratezi si partenerul si sa iti faci, acum si peste 6 luni, teste pentru hepatita B, C, HIV, sifilis.
Nu trebuia sa faci - mai ales prima oara! - fara prezervativ! Chiar daca el "zice" ca nu si-a dat drumul inauntru, raman mereu pe traseu, pe langa, destui "incapatanati virili" care vor neaparat sa intre la cald si bine, in ovulul tau! Scurgerea e sigur o infectie care "ti-a facut-o cadou" ca multumire ca ai facut sex neprotejat!
Fuga imediat la ginecolog si dermatolog! si spui TOT!
Si alta data nu mai fa fara prezervativ! Multa Sanatate!
Ai mare grija! Viata e complexa!
Dacă nu v-aţi protejat există posibilitatea de a fi rămas însărcinată. Dar de ce nu v-aţi protejat?
Trecând peste asta... E posibil să ţi se deregleze menstruaţia de la începerea vieţii sexuale. În acelaşi timp e posibil şi să fii însărcinată. Chiar dacă nu a ejaculat în tine e posibil să fi ajuns lichid pre-ejaculator sau alte secreţii care să conţină şi spermatozoizi înăuntru şi să fi rămas însărcinată. Fă un test de sarcină după 21 de zile de la contactul sexual neprotejat şi data viitoare folosiţi prezervativ. Te cred că îl iubeşti şi că crezi tot ce îţi spune, dar dacă te iubeşte şi te respectă va face asta. Nu cred că vă doriţi un copil deja...
Protectia este asigurata de prezervativ, daca nu a avut asa ceva e posibil orice. Fa un test de sarcina, dupa 2 zile fa altul si atunci tragi concluzia. Poate ai noroc si nu e nimic, dar data viitoare foloseste prezervativ, te protejeaza de o sarcina nedorita si de boli cu transmitere sexuala.
Nu trebuie sa te sperii, caci tu orice semn acum, ili asimilezi cu o posibila sarcina.
Facand-o prima oara, este normal sa intarzie, caci ai devenit femeie.
Iar daca vezi ca intarzie mai mult de 3 saptamani, fa un test, ii foarte simplu, de fapt fa 2, sa anulezi orice frica.
Nuh
atata timp cat te-ai protejat.nu cred parerea mea
poate ai racit si iti intarzie problemele
@Nimeni-A zis ca nu s-a protejat.
Prietenul tau a zis ca nu si-a dat drumu. dar poate el intelege in a-si da drumu ejacularea in sine. Ei bine, inainte de asta poate sa elibereze si acel lichid (Nu stiu cum ii zice ) care contine spermatozoizi. Acum nu vreau sa te sperii. cred ca cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina, si pe viitor sa fiti mai precauti.
@brigaela
Nu-i mai trebuie saracei fete sex dupa ceea ce i-ai zis. )
Mai trebuia sa-i zici ca mai are cateva zile de trait )))
Ca sa te lamuresti ia un test de sarcina de la farmacie care e valabil daca il faci la minim 10 zile dupa respectivul contact. el iti va spulbera orice banuiala si nu costa mult, sunt si pana in 10 lei. inteleg ca ti-e frica, dar nu mai fa niciodata fara protejare ca e foarte riscant. ai grija de tine!
*Nimeni*am facut'o neprotejat.si vreiam sa zic ca mie luna trecuta mi-a venit pe 20 CICLUL MENSRUAL e posibil sa raman insarcinata.nu a trecut decat o saptamana de la actul sexual.va rog ajutati-ma sunt disperata. ce trebuie sa fac? curge un lichid alb ce credeti e normal la mine ala curgea mai mereu inainte si dupa ce imi venea CICLUL MENSTRUAL
Eu am 17 ani. Mie teama e prima oara cand am facut'o si nu prea sunt informata.va rog sa ma ajutati
*Legiuitoarea*lichiul e normal e alb...parerea voastra cat la suta este posibil sa o fac.Prietenul meu a zis sa nu'mi fac griji ca nu am cum sa raman insarcinata ca nu si-o dat drumul in mine a zis sa nu'mi fac grija din cauza ca intarzie ciclul menstrual deoarece e si normal mai ales ca e prima oara care am facut'o si poate fi o dereglare...credeti ca e nevoie de tesul de sarcina?
Am 2 saptamani de cand am facut'o ne protejat si ieri am facut tesul de sarcina si mi-a iesit negativ
Draga incerca testul,, dar nash credea daca tu esti convinsa ca el n-a dat drumu deamu e bini
Bună.
Un test de sarcină poate aduce un pic de lumină în cazul tău.
Lichidul alb este leucoree sau poale albe în termeni populari. Este ceva normal atâta timp cât nu este schimbat la culoare, miros, jena la micțiune, etc.
Jucați-vă cu prezervativ cel mai bine, metoda coitului întrerupt este pentru cei cu experiență, nu cei de 18-23-25 de ani!
Pa, pa.