Esti ok si este foarte bine ca te lubrifiezi el sa gandeste doar la el nu si la persoana de langa sine ce sa zic si eu am avut sex cu fete care se udau tare pot sa zic dar asta nu imi afecta ejacularea sa ejaculez asa repede deci spune-i lui sa mai invete oleaca de carte sa prinda experienta ca nu de asta isi da el drumu asa repede crede-ma.el se simte prost probabil si cam da vina pe tine.tu esti in regula esti ok stai linistita
E absolut normal. Partenerul tau sufera de ejaculare precoce, care n-are absolut nici o legatura cu lubrifierea ta, doar ca nu are curaj sa-si recunoasca problema lui.
Bună!
Cantitatea de "lubrefiant" din vagin ( secreţia vaginală ), în momentul actului sexual, diferă de la fată la fată.
Totuşi, dacă vaginul este prea lubrefiat, e posibil ca să-l "deranjeze" pe partener doar în situaţia în care vaginul tău este mai "larg".
Şi NU-l afectează în sensul precizat de tine, deci NU din acea cauză ejaculează aşa de repede!
Îl poate "deranja" în sensul că nu simte plăcere ( NU că plăcerea este prea mare ).
În cazul lui, CRED că este vorba de "ejaculare precoce".
Situaţia secreţiei "excesive" este oarecum "normală", în sensul că depinde de fată şi NU există "tratament" pentru aşa ceva.
Cel mult un "remediu casnic", în sensul că preludiul ( în cazul tău ) ar trebui să fie foarte SCURT ( având în vedere că te exciţi foarte repede şi din acea cauză apare lubrefierea excesivă ).
La fel, şi "gustul" secreţiei vaginale DIFERĂ de la fată la fată - aspect normal ( chiar dacă la tine are un gust puţin mai sărat ).
Deci, NU ai de ce să te nelinişteşti : "problema" NU este la tine, ci la partener!
Pentru ca să "scape" de acea ejaculare precoce poate merge la medic, sau puteţi încerca un "remediu casnic" : îi faci sex oral ( în cadrul preludiului ) până ejaculează şi atunci va ejacula mai "greu" a 2-a oară, în timpul actului sexual; sau să se masturbeze ( până ejaculează ) cu 10-15 minute înainte de actul sexual.
Toate cele bune.
Multumesc pentru raspunsuri, acum ma simt mai bine si ma bucur sa aflu ca nu am nici o vina.