Are 24, iar eu merg pe 18
Buna! Nu stiu daca nu-ti-am mai raspuns,sau am citit intrebarea si nu am facut-o. Daca da,scuza-ma! Suna ca o povestioara,ti-am citit povestile(intrebarile) cu atentie Din cate am inteles areo prietena de varsta ta tot la dansuri,nu? Incearca sa-i demonstrezi prin mesaje(dar sa nu insisti sa creada ca esti obsedata,stresanta, etc), sa-i arati cat deminunata esti, de treaba, amuzanta, iubitoare..si s-ar putea sa avansati.Insa daca astepti foarte mult timp sa urcati treptat, s-ar putea si ca relatia lui impreuna cu actuala (de la dansuri)sa avanseze, si n-ar putea s-o lase, sau sa se gandeasca la vreo fata. Daca te bagi dintr-o data si ii spui te va crede ca celelalte, musca..si asa intr-un timp rapid nu cred ca te va cunoaste..incearca sa-i desparti,cumva sa nu afle ca tu esti in spatele acestor cortini (te-ai prins,nu?) Spune-i ca parca esti intr-un vis, da-i de banuit ca el este alesul, ca dormi cu gandul la el, ca te gandesti mereu la el. Poate ar aprecia Depinde si de cum este actuala cu el, daca e lainceput, daca ii ofera iubire/atentie etc..Cati ani are actuala tot18, nu? ..De cand sunt impreuna? Astept rasp:p
Multumesc ca ai citit si celelalte "povesti ".La un moment dat vb din 2.n 2 zile prin sms`uri cu el, dar acum am lasat.o mai moale motivul, nici eu nu stiu, Nu vreau sa-l dreanjez tot timpul sau chestii[ el lucreaza si in timpul liber se ocupa cu dansuri].
In legatura cu acea fata nu stiu sigur daca e cu ea[Aceasta posibilitatea mi.a zis`o var`ul lui cu care ma inteleg ff bine ca i.a vazut acum ceva timp plimbandu`se impreuna,[ei nu prea vorbesc], iar cu cealalta fata din cate am auzit ar fi de ceva ani impreuna, nu stiu nimic concret.]
Atunci chiar nu stiu ce ai de facut...Este foarte greu sa intervii in relatia lor, mai ales daca este una din dragoste. Daca este un esec, cine stie poate vei avea succes.Sa ne tii la curent
Cu cea mai mare placere, multumesc pentru raspuns :*... o seara buna