Te-as sfatui sa nu-i cumperi ceva deosebit, daca lucrurile vor decurge bine, la aniversarea de 6 luni/ 1 an nu vei mai avea ce sa-i cumperi, iar ea se va simti nasol. Ar fi dragut sa-i cumperi un trandafir alb si sa mergeti intr-un parc in care n-ati mai fost pana acum, spunandu-i ca astazi (3 mai) sarbatoriti o luna de cand suneti impreuna si ca ar fi frumos daca ati repeta ritualul in fiecare luna. Succes.
Dar tocmai am zis ca nu ii voi cumpara in fiecare luna cate un cadou.
Eu nu cred ca ar trebui sa ii cumperi nimic. Doar nu o sa ii cumperi acum, din luna in luna cadou, nu? La un an da, se fac cadouri, nu si la o luna.
Cam aiurea la luna, dupa aia o inveti si la 2 si 3 si etc ), eu 1 i-am luat un inel frumos de abia la an ( in afara de ziua ei de nastere) deci te sfatiuesc sa faci la fel, sau na daca vrei la 6 luni, dar cum faci tu e prea devreme, de unnde ssti ca nu te lasa la luna a2?
Cred ca ai dreptate.
Dar totusi as putea sa-i cumpar o floare sau ceva de genul.
Asta e altceva, dar nu neaparat ceva scump
Stiu ca nu ceva scump, ca sunt falit. Trebuie sa le cer bani parintilor.
Nu ii cumpara nimic,ca dupa ce trece luna o sa se astepte la cite ceva, nu e bine sa o inveti asa, ii cumperi cate ceva la zile importante, ziua ei, 1-8 martie,ziua indragostitilor,de craciun,si cam atat, in rest sfatul meu e sa nu te comlici, ca daca o inveti la cadouri prea multe, cind nu mai ai bani, iti spune pa si uitama!