anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o nelamurire. Am 17 ani si de curand mi-am inceput viata sexuala. Am facut-o, o data, cu iubitul meu, insa neprotejat. Partea interesanta vine abia acum: el nu a ejaculat intravaginal. Imi e insa teama de acel lichid preejaculator, iar din acest motiv am luat o "pastila de urgenta" (Escapelle) la nici jumatate de ora dupa contact. Mentionez ca toate acestea s-au intamplat pe data de 26.10, iar menstruatia s-a terminat in 07.10 (am o menstruatie regulata, cu o intarziere de max 1-2 zile)
Exista o oarecare posibilitate sa pot ramane insarcinata?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
Atat timp cat ai luat acea pilula, nu mai exista riscul unei sarcini, dar la BTS-uri nu iti este frica? chiar crezi ca poti lua acea pilula ori de cate ori faci sex neprotejat?
http://www.totuldespremame.ro/......-a-doua-zi
O zi buna:)

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu pot spune decat ca ti ai inceput cu stangul viata sexuala. Sex neprotejat reparat chipurile cu o pastila care e o bomba hormonala pentru corpul tau mai ales la 17 ani.

Sansele de sarcina nu prea exista avand in vedere ca ai luat respectiva pastila

| neutrino a răspuns:

Partea interesanta este ca ti-ai inceput viata sexuala, deci ai devenit femeie, fara a fi pregatita! Tine minte macar ca sexul se face intotdeauna cu prezervativ. Se pare ca acum ai avut noroc, dar acesta nu te poate tine in brate la nesfarsit.

| Alcyon a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, daca ai luat pastila aia. Ma intreb insa ce-i in capul tau. Pastila de dupa este nociva pentru organism, nu se ia atunci cand ai chef de sex neprotejat. Voi aveti impresia ca sexul e un soi de joculet pentru copilasi.

| Emilian65 a răspuns:

Sanse de a ramane insarcinata sunt minime.

| mihai69 a răspuns:

Nu după Escapelle. Dar o să ai ciclul dereglat luni de zile de-acum încolo. Și posibil și alte efect adverse...

| NoName0x0 a răspuns:

Nu mai lua pastile de urgenta asa dupa ureche si nu mai abuza de ele pentru ca pot provoca foarte multe complicatii si mai tarziu ai sa regreti! Lichidul preejacuator nu provine de la creier, deci singurii spermatozoizi pe care ii contine sunt cei de pe canalul pe care iese si sperma, ca de la ea raman si pe canal cativa. Insa mor dupa 24 de ore de la ultima ejacuare. De lichidul preejacuator sa nu iti fie asa frica fiindca el nici nu este eliminat cu putere ca sperma si spermatozoizii aia putini care mai raman pe acolo mor pana sa se fecundeze... Si fa si tu sex fara prezervativ in perioada infertila daca nu stii cu ce se mananca sexul...

| somebodythatiusedtoknow a răspuns:

Imi pare rau sa aud ca ai apelat la contraceptia de urgenta atat de usor. Trebuie sa stii ca o poti lua maxim de 2 ori intr-un an. Eu va sfatuiesc sa folositi prezervativul de acum inainte.
Nu, sansele sa poti ramane insarcinata sunt minime.

| didi593 a răspuns:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Am avut intr-adevar mult noroc; nu am avut nicio reactie adversa iar menstruatia mi-a venit la timp. Nu o sa mai repet greseala asta pentru ca e oribil sa stai 2 saptamani cu sufletul la gura sa vezi ce se va intampla cu viata ta in viitor... am espirat usurata cand am facut testul si a iesit negativ.
Inca o data multumesc tuturor pentru ca ati raspuns cu seriozitate!