| maxy2343 a întrebat:

Am si eu o nelamurire. Am 17 ani si inca sunt virgin, am avut doar 2 prietene si nu mi-a mers prea bine cu ele, am incercat recent sa imi fac rost de o prietena (iubita) dar nu reusesc parca fetele nu trag la mine, si sunt putin nervos ca nu reusesc sa fac sex, ce sa mai fac cu o fata. Am incercat sa fiu glumet, melancolic, timid, calm, agitat, toate la un loc, dar parca fetele nu trag la mine. Help...

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Cum draq il sfatuiti sa fie EL. daca toata viata lui a fost si nu i-a iesit nimic? waiting
Maxule, trebuie sa faci o schimbare majorá, nu stiu sigur ce, dar stai mai mult pe langa prieteni tai, care nu mai sunt virgini. Poate ca ai vreo problema ¨fizicᨠsi nu vrei sa spui, sau vreo problema de comportament.
Totusi, incearcá sa fii cat mai deschis la conversatii .si urmateste atent unde gresesti sau ce zici aiurea.
Toti avem cate o pereche, importat este sa cautam happy

12 răspunsuri:
| zeeeeeex a răspuns:

De iubite nu "Iti faci rost" ca nu is telefoane sau referate in primul rand... Si sa iti raspund la intrebare, fetele au un talent innascut de asi da seama de faptul ca tu esti "disperat" pentru a face sex, cu cat te straduiesti mai mult, cu atat mai putin succes ai. Nu stii de fiecare data se intampla sa ajunga THE ONE in fata ta fara sa te astepti... nu e chiar asa de mare problema ca esti virgin la 17 ani... Daca no sa pari disperat pentru a te combina si esti tu insuti si oarecum sa ai "o durere" chiar daca e invers eu zic ca o sa reusesti, ca in general fetelor din mom ce i le oferi totul din prima se plictisesc si merg mai departe... Arata-le totul dar ascunde-le esentialul sa le tii interesate... Take care!

| JesterRO a răspuns:

Nu mai dezvalui tot...ca normal ca si tu te-ai plictisi cand ti-ar enumera una toatea alea despre ea, pana nu mai exista niciun mister. Sunt de acord cu Zeeeeeeeex!

Stii...pe fete nu trebuie sa le iei in brate sa fugi cu ele acasa. Te duci la ele, le vorbesti un pic(ca si cand le atarni de un ac de la undita) si cand pleci, vin singure.

| Adyna_2391 a răspuns:

Buna, nu trebuie sa te ingrijorezi trebuie sa fi tu insuti pentru ca daca incerci sa pari ceea ce nu esti mai devreme sau mai tarziu o sa se observe asta si nu cred ca va fi prea placut pentru tine.Deci stai linistit ca sunt atatea fete si ai tot timpul din lume sa iti faci prietena.Bafta!

| Adyna_2391 a răspuns:

Buna,nu trebuie sa te ingrijorezi trebuie sa fi tu insuti pentru ca daca incerci sa pari ceea ce nu esti mai devreme sau mai tarziu o sa se observe asta si nu cred ca va fi prea placut pentru tine.Deci stai linistit ca sunt atatea fete si ai tot timpul din lume sa iti faci prietena..Bafta!

| cîrne a răspuns:

N-ai reusit "sa faci rost "de o iubita? no, pai la magazinul din colt ai incercat? eu zic sa nu dramatizezi. poate ca problema ta e ca vrei cu disperare sa faci sex.

| asko a răspuns:

Incearca sa fii tu insuti, nu te mai gandi cum sa iti faci rost de o prietena cum spui tu pentru ca nu functioneaza chiar asa, iesi cu prietenii, colegii, fii degajat si in largul tau, altfel poti parea disperat dupa chestia asta
si cum bine se spune fetele simt chestia asta

| Ianaaable a răspuns:

In primul rand trebuie sa fi TU! Si restul vine de la sinewinking Nu trebuie sa fi disperat ca trebuie sa faci sex pentru ca cu cat esti mai inversunat, o sa reusesti mai putin. Aduna-te si (repet) fi tuhappy
O sa vezi ca o sa fie mult mai usorwinking

| soseta ucigasa a răspuns:

Daca vrei sa te cuplezi cu o fata doar ca vrei neaparat sa faci sex, mai bine te duci pe centura, ca altfel o sa mori virgin!

| squib a răspuns:

Atata timp cat tu stai cu gandul numai la faptul ca trebuie sa faci sex, tind sa cred ca este si evident din comportamentul tau si din ce vorbesti cu fetele, iar fetelor nu le place sa afle ca discuta cu un baiat care este atras de ele numai pentru faptul ca are nevoie de o fata cu care sa faca sex.Eu iti recomand sa mai vorbesti si cu alte persoane, prieteni apropiati care te cunosc pentru ca ei pot observa daca intr-adevar este ceva evident in comportamentul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege fata cu care te intelegi cel mai bine si careia simti ca poti sa ii dezvalui multe lucruri din orice domeniu...incepe cu aproapouri dupa care ia apropourile in serios... din reactiile ei iti vei da seama daca merita sau nu sa mergi mai departe...si ceva foarte important...FI FOARTE SIGUR PE TINE...metoda e destul de buna zic eu.In caz ca nu va merge mergi la doamne specializate ca nu e rusine deoarece in viata asta odata si odata tot vei merge sa experimentezi si lucrul asta.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impusca-te!

| maxy2343 explică:

Deci da nony, nu mi-e rusine sa zic doar ca am uitat, nu am o problema fizica numa ca am am sunt putin mai gras, ma ingrasam mai repede inainte, acum am inceput sa slabesc, am 79 de kilograme. si cand eram mai mic am avut si mai mult. Dar va multumesc tuturor de raspunsuri, ca pana acum nu prea am incercat sa fiu eu insumi si sa mai ascult de la unu sau de la altu mai mult am copiat. Dar o sa incerc sa imi ascund sentimentu asta.

Si inca ceva, eu nu m-am referit neaparat ca vreau sa fac sex, mai referit doar ca mi-as dori si eu o fata care sa o am langa mine stiti. chestii de genu.