Imi pare rau sa-ti spun dar barbatul cu care face sex este un nesimtit, daca sare pe tine si te violeaza in loc sa-ti produca placere.
Spui asa "...nu simt nimic, decât puțină durere până vaginul meu se udă, dar după nu mai simt nimic sau nu îmi place senzația"
Deci barbatul tau incepe sexul fara sa iti faca PRELUDIU si asta este cel mai dureros, nici u ma mir de ce ai ajuns sa urasti sexul, din cauza unui mitocan.
Trebuie sa-i ceri anumite lucuri inainte de a incepe partida sexuala: sa-ti faca un PRELUDIU, o pregatire sexuala, in care trebuie sa te excite, stimulandu-te pana obtine un orgasm clitroidian dupa care tu fiind excitata si umezita maxim, il poti lasa sa intre vaginal. De aici sexul si placerea se pot intensifica si cu cat tine mai mult cu atat poti ajunge sa ai si orgasm vaginal, mult mai placut si intens decat cel clitoridian.
El încearcă să fie tandru, să mă facă să mă simt bine …. El mă întreabă mereu dacă e OK, dacă îmi place și nu numai! Nu se gândește doar la el… Mulțumesc de răspuns!
Intrebarea lui nu are nici o relevanta atata vreme cat in loc sa te pregateasca de sex si sa-ti faca un preludiu sare pe tine si te violeaza, fiindca asta se intampla acdn nu esti exitata si umezita maxim.
Nu-i mai gasi lui scuze, ca de aia nu simti nimic si urasti sexul, care ar trebui sa fie placut si minunat.
Foarte multe femei au obtin primul orgasm prin masturbare. Si asta la ani buni dupa începerea vietii sexuale.
https://ro.wikipedia.org/wiki/The_Myth_of_the_Vaginal_Orgasm
Tu le-ai auzit pe prietenele tale vorbind. Daca iti scriem si noi aici, crezi ca va fi vreo diferenta?
Tu cu iubitul tau trebuie sa vorbesti, sa-i spui ce iti doresti.
Daca in 2 ani el inca nu a invatat cum sa te excite, cum sa te duca la orgasm, imi pun intrebarea daca ii pasa vreun pic de tine.
Exista terapie de cuplu, terapie sexuala. Poate asta ar fi solutia pentru tine.
Eu cred ca sunt si alte aspecte in dinamica dintre voi 2.
Ai spus ca e barbat, nu baiat.
Poate el face dragoste cu tine, pozitia misionarului si atat. Nu vrea sa te obiectifice, sa fii partenera de sex.
Poate te face sa te simti aiurea si te inhiba, astfel tu nu mai ajungi sa iti manifesti dorinta si sexualitatea.
Cine stie? Tu stii cel mai bine ce se intampla intre voi 2.
El încearcă să mă facă să mă simt bine! Am încercat tot felul de chestii…. Multumesc de răspuns!
Schimbati pozitia
In primul rand, sa stii ca sunt multe femei care se confrunta cu aceasta problema. Chiar daca cine ti-a raspuns pana acum a dat vina pe iubitul tau, nu este vina lui ( nici a ta de altfel)
Ar trebui sa mai mergi inca odata la ginecolog sau endocrinolog ( eu intuiesc care este problema, dar ai nevoie de un set de analize hormonale pentru confirmare). Este o problema reala si se trateaza, nu e vorba ca te violeaza iubitul sau ca nu e atent la nevoile tale sau ca nu stie sa iti ofere orgasm.
Mergi din nou la medic, o sa se rezolve si o sa te poti bucura de sex