anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o nelamurire... cand un baiat ejaculeaza mult mai repede decat ar trebui, inainte de actul sexual, este o problema sau e ceva normal? trebuie sa l consulte un medic? ce fel de medic?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Mult mai repede decat ar trebui inainte de actul sexual? Pai eu zic ca n-ar trebuie sa ejaculeze deloc inaintea actului ci spre sfirsitul actului sexual.Treb sa spui citi ani are baiatul respectiv, daca a facut sex cu cineva real vreodata, ce activitate sexuala are chestii de genul asta.Dar daca el ejaculeaza inainte de actul sexual adica asa aiurea nu prea il vad bine.Deci nu este normal sa ejaculeze inaintea actului sexual.Dar depinde de ce am intrebat mai inainte.Ca doctor sa mearga la urolog.Deci esti sigur ca respectivul ejaculeaza INAINTE DE ACTUL SEXUAL cum ai spus? Sau doar voiai sa spui ca ejaculeaza mai repede in timpul actului sexual? Deci ai gresit sau ce ai intrebat este exact ce ai scris?

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Mai uitat-te odata pe intrebare si vezi daca intr-adevar asta ai vrut sa scrii, vri sa spui ca tu ejaculezi atunci cand atingi sau saruti o fata?

| lizucalisuca a răspuns:

Se numeste ejaculare precoce si li se intampla multor tineri. Domnul relian ar fi trebuit sa se uite macar o data la American Pie si nu i s-ar mai fi parut de domeniul extraterestru. Li se intampla multor baieti, nu e neaparat ceva normal asa ca ar fi bine sa consulte totusi un doctor. Sau ati putea incerca la un timp dupa prima ejaculare. Bineinteles, e obligatoriu sa va protejati!

| Alcyon a răspuns:

E vorba de ejaculare precoce.

| AlisPretty a răspuns:

Nu e nici o problema
este doar lipsa de experiena in a face dragoste. Si prietenul meu o data si-a dat drumul dupa un minut