anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o nelamurire cum se pote dezvirgina un baiat ca eu am facut sex de numai stiu de cite ori cu fete normal

Răspuns Câştigător
| g3orgy a răspuns:

rolling on the floor))))))))) te rog sa-mi explici ce reiese din intrebarea ta chiar nu inteleg ori oi fi eu mai proasta chatterbox

13 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Tai ata.

| Sara a răspuns:

laughing in timp, sunt barbati care si dupa 20-30 de ani inca au ata aia :d virginitatea la barbati nu sta in ruperea,, atzei'' happy Incearca si alte tehnici de masturbare laughing la gaura cheii? laughing

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Credeam că le-am auzit pe toate...mare-i grădina...

| cîrne a răspuns:

...si ia-l de manuta si pe darind!

| liviu00 a răspuns:

Vrei sa dezvirginezi un baiat? Ca asta se intelege din intrebare.

| stefytm a răspuns:

Wow! ai facut-o cu atatea fete si nu stii cum se poate dezvirgina un baiat? si cum ai facut sex atunci?

| geany_6563 a răspuns:

Bai va spun la toti in afara de fete de ce *** nu dezactivati profilu daca nu vreti sa dati raspunsuri ori dai un raspuns ori faci caterinca in *** ca vroiam sa spun cum ne dezvirginam noi baieti nu ca vreau eu sa dezvirginez un baiat in *** de prosti ce sunte ti cocalarilor si u de ce nu de tuci la scoala ma tocilare

| razispeed a răspuns:

Eu zic ca e facut la misto profilul astuia

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Alex_9605 a răspuns:

Tu intelegi ceva din intrebarea asta a ta? Ce vrei tu de fapt sa te lauzi? De fapt daca ma gandesc mai bine esti doar un plictisit care cauta bagare in seama dupa poze si numele pe care le ai.Hai bafta "Jonny Bravo"

| BiiBiis a răspuns:

Rupe-ti ata ce pot sa zic... rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica tu acum esti nelamurit daca mai esti sau nu virgin. trist.