Nu e universal valabil...sunt capabili de sentimente extrem de puternice, dar trebuie sa si gaseasca obiectul adoratiei care sa le starneasca trairi profunde...fie vorba intre noi, cate exemplare feminine din ziua de azi sunt capabile sa genereze asemenea simtiri?
Hai sa nu generalizam si sa nu dam vina exclusiv pe ei!
Una este forma de manifestare, altele sintamintele interioare! Totul este cum ii citesti sufletul!
Ce imi place raspunsul lui harciog))si are dreptate
Sunt si fete si baieti care nu prea pun suflet, dar nu toti...sunt multi care se ataseaza ft repede
Parerea mea ca enigma are dreptate. E important sa oferi cuiva care apreciaza si se bucura de ceea ce ii oferi. Se poate intampla ca initial sa accepte, dupa aceea sa-si dea seama ca nu mai e multumitor, asa e povestea...
@deaa, nu trebuie sa generalizezi, nu toti baietii sunt la fel.
Depinde de baiat, unii se ataseaza mai repede de o fata, altii doar profita.etc.,dar asta este valabil si pentru fete! Crede-ma ca in ziua de azi nici fetele nu mai pun atat de mult suflet"daca are bani, daca imi ofera tot ce vreau, bine; daca nu, pa." ( nici aici nu generalizez pentru ca nu toate sunt asa, unele)
So.
Eu am intalnit si baieti care sa puna suflet, si baieti care sa isi manifeste sentimentele. In primul rand cred ca este o chestie de orgoliu, si chiar daca tin la o fata, nu arata pentru ca au impresia ca nu mai sunt asa de "barbati". Ideea e ca atunci cand va gasi persoana careia sa ii arate ce simte si sa se implice si emotional foarte mult, fii sigura ca nu va ezita sa arate chestia asta. Eu, personal, sunt sigura ca baietii nu sunt niste animale care nu pot dezvolta sentimente profunde pentru cineva anume, doar ca probabil lor le ia mai mult timp, sau se eschiveaza mai mult, gandindu`se poate si la faptul ca el trebuie sa ia postura de "dur". Asta se intampla din cate am observat cam pana in 18 ani asa... apoi le mai vine mintea la cap si isi cauta (unii, nu toti!) relatii de durata si atunci nu ii va opri nimeni sa isi exprime sentimentele, sa stii. Oricum, nu generaliza.
In primul rand depinde de baiat ca sunt unii care ajung sa fie macinati de sentimente. unui baiat intr-adevar parca ii e mai greu sa se ataseze emotional de o fata decat reciproc, dar atunci cand ajung sa iubeasca greu le mai trece...
in al doilea rand si baietii sunt probabil la fel de sufletisti doar ca nu o arata asa de expresiv ca fetele.
Nu sunt toti la fel...Eu sunt de parere ca baietii(mai bine zis pustanii din ziua de azi)nu pun suflet sau nu vor sa arate ca pun suflet si din cauza prietenilor.Sa spun de ex ca un tip are o prietena de 3 luni si ajunge sa tina la ea, o iubeste, si petrece mai mult timp cu ea decat cu ei. Or sa sara cu gura ca de ce stai cu ea atata, te-a fraierit, o sa vezi ca o sa te insele si automat baiatul ce face? Incearca sa se detaseze de ea, el crezand ca "prieteni lui"au dreptate!
Un baiat dupa 20 de ani este capabil sa iubeasca si sa respecte o persoana, si sa nu se mai lase influentat de altii.Mai devreme ei vor doar distractie! Traiesc pe deviza"O viata am,!
Nu toti baietii sunt asa, unii chiar pun suflet si sufera la fel ca noi(numai ca nu arata)cand se despart de persoana iubita sau au anumite probleme cu ea
Si baieti au suflet ca si noi si ei tin la o persoana ca si noi numai ca nu le place sa recunoasca bineinteles din cauza orgoliului barbatesc numai ca baieti cand se indragostesc le trece extrem de greu pentru ca ei se indragostesc foarte rar da de tinut la cineva tin chiar foarte mult
Pai ca unele fete stiu cum sa vrajeasca baietii Si aia saracii pun suflet, ele vad si simt asta si ii lasa in 80% din cazuri, cu buza umflata. si uite asa se mai arunca cate unu de la balcon cu scrisorica lasata (am iubit...la la la)
Deaa .iti zic eu...baietii pun la fel de mult suflet cat si o fata... dar nu prea arata asta...sunt baiat.
Nu toti baietii sunt CHIAR la fel... Poate nu ai intalnit pers potrivita pentru tine
Sigur ca nu pun pentru o fata oarecare... dar daca fata e simpatica si are de toate sigur ca atunci la baiat este si suflet pentru aceea fata inca si fffffff mult...
Hmm.nu toti sunt la fel... dar eu stiu din cele patite...mai sunt baieti care stau cu inca 2 sau 3 fete si tie iti zice ca te iubeste... k tu sa pui cat mai mult suflet... da pe el il doare undeva de tine ().asa ca de asta e bine sa stam si noi cu mai multi baieti .
Aici e numai problema fetelor. zic. noi, fetele vrem k baietii sa ne divinizeze, sa ne declare dragostea zilnic, sa se faca de ras pentru noi si mai ales sa faca declaratii lungi si cat mai multe atat cand suntem singuri dar mai ales cand e in public. asa e de obicei iar baietii... nu multi sunt dispusi sa faca asta.
harciog a zis " Doamne fereste...Pai in primul rind ei trebuie sa ia initiativa, pentru ca-s baieti, in al doilea rind trebuiesa fie ingaduitori cu sexul slab dar frumos, pentru ca-s baieti, in al treilea rind trebuie sa aiba grija de prietene, pentru ca-s baieti, trebuiesa te epuizezi mai mult fizic, pentru ca esti baiat si acum ultima lovitura, ca nu pui destul suflet...Eu cred ca deja punem prea mult chiar si fara suflet...eteeee..."
si are perfecta dreptate. nu ne multumim numai cu faptele... vrem mai mult.
in concluzie pun si ei suflet dar nu o arata la fel de mult k si fetele pentru ca. fie nu vor fie nu e genul lor ( normal, sunt si exceptii). zic.
Depinde de baiat... o intrebare pentru voi fetele... dar voi punetzi suflet pentru un baiat?
Hei! Stii cum sta treaba? Daca nu ai acel ceva care sa il atraga pe baiatul respectiv nu o sa te iubeasca niciodata asa cum iti doresti! Fiecare baiat pune suflet in felul lui...asa ca asteapta poate cu timpul o sa ajunga sa te iubeasca.
Eu sunt norocoasa din punctul asta de vedere iubitul meu ma adora si nu exagerez! Am reusit sa'l schimb! Inainte era un fel de vagabond avea cate 3 femei pe zi cand era liber si cand lucra avea doar una ca nu prea avea colege. A facut la prostii la viata lui.mai mari ca el.nici nu mai stie cu cate s-a culcat! Zicea ca are o relatie cu o tipa... da de unde.era cu inca doua in aceeasi timp! Dar de 4 luni baiatul. e cu totul alt om! Cu mine nu i'au mers prostiile astea. I'am spus de la inceput. ori te linistesti si suntem doar noi doi, ori la revedere si vezi'ti de shtearfele tale.asa ca am ramas doar noi doi Trebuie sa ai atitudine de la inceput ca altfel pierzi
Dmonik si furni au spus exact ce vroiam sa zic si eu... e urat sa o spui la modu general... si e urat si sa arunci vina... mai uitate odata in curtea ta... sau poate nu ai gasit un baiat destul de motivat
Nu generaliza! Exista si baieti foarte sensibili si tandri, ce-i drept foarte putini.Probabil tu ai cunoscut numai tipi neseriosi si de aceea crezi ca toti sunt asa. Te inseli!
Nu ne baga pe toti in aceiasi oala. Daca nu ai gasit ceea ce iti doreai asta nu inseamna ca "toti sun la fel". Cel ce cauta dragostea nu o va gasi niciodata.
Doamne fereste...Pai in primul rind ei trebuie sa ia initiativa, pentru ca-s baieti, in al doilea rind trebuiesa fie ingaduitori cu sexul slab dar frumos, pentru ca-s baieti, in al treilea rind trebuie sa aiba grija de prietene, pentru ca-s baieti, trebuiesa te epuizezi mai mult fizic, pentru ca esti baiat si acum ultima lovitura, ca nu pui destul suflet...Eu cred ca deja punem prea mult chiar si fara suflet...eteeee...
De ce unele fete "nu pun mult suflet", cind sint iubite patimas? De ce daca initial nu au incredere, dupa ce primesc toate dovezile posibile de pe pamintul asta, ca sint iubite sincer, din adincul sufletului, nu ajung sa se deschida si sa iubeasca si ele cu acelasi patos. De ce refuza fericirea cind ea le iese in cale? De ce o alunga... si chiar daca ea este rabdatoare, continua sa nu o ia in seama pina cind in cele din urma se satura si fericirea si se duce? Dau cu usurinta cu piciorul (atunci cind primesc totul neconditionat) si ulterior accepta in viata lor pe cineva care nu le merita, pentru ca mai apoi sa apara pe site sa se plinga de un esec... sa se plinga ca nu sint iubite si apreciate, ca nu sint respectate si si-au irosit timpul si dragostea inutil. Isi mai amintesc oare atunci ca li s-a oferit si au refuzat? Isi mai amintesc atunci de cita nepasare si chiar cruzime au dat dovada si cit l-au chinuit pe cel caruia i-au furat sufletul? Poate cum spune Furni exista o lege a compensatiei si sufera pentru sufletul pe care l-au sfisiat la rindul lor. Poate dorim doar declarativ dragoste si armonie, dar fugim de ele si alegem chinul si amaraciunea... poate ne place sa fim victime... victimele propriilor jocuri copilaresti in cele din urma.
Depinde de fata.eu chiar te contrazic, si baietii pun suflet in momentul in care gasesc sufletul pereche.
@bro
''De ce refuza fericirea cind ea le iese in cale? De ce o alunga... si chiar daca ea este rabdatoare, continua sa nu o ia in seama pina cind in cele din urma se satura si fericirea si se duce? Dau cu usurinta cu piciorul ''
nu intotdeuna ceea ce inseamna fericire pentru noi, poate insemna si pentru celalalt.
Enigmo ai spus bine "nu intotdeauna", insa odata ce ai spus ca nu-i vrei raul, ca nu ai face niciodata ceva care sa o raneasca si ca vrei mai intii FERICIREA EI si ca stiind-o pe ea fericita vei fi si tu la rindul tau fericit, inseamna ca pe ea ai pus-o mai presus de tine. Inseamna ca te-ai referit la fericirea ei in primul rind, nu a ta. Inseamna ca pe ea ai pus-o pe primul plan, iar tu esti pe planul doi. Asta inseamna dragoste adevarata, sa te intereseze fiinta pe care o iubesti, mai mult decit persoana ta. Asta inseamna sa iubesti cu patimas, din suflet. Sigur ca lucrurile astea le-am spus si in postari anterioare, deci acum comentariul tau era inutil, dar na, o repet daca trebuie. Si sint convins ca stiai si tu lucrurile astea, din cite te cunosc.
Apropo, daca esti atent la text "De ce refuza fericirea cind ea le iese in cale", se refera la fericirea ei si nu a ta. Textul e corect si concret, nu poate fi interpretat nici macar fortat.
TotAiaMica întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: