| deaa a întrebat:

Am si eu o nelamurire de ce baieti nu pun atat de mult suflet pentru o fata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e universal valabil...sunt capabili de sentimente extrem de puternice, dar trebuie sa si gaseasca obiectul adoratiei care sa le starneasca trairi profunde...fie vorba intre noi, cate exemplare feminine din ziua de azi sunt capabile sa genereze asemenea simtiri?
Hai sa nu generalizam si sa nu dam vina exclusiv pe ei!

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici gresiti amindoi, pentru ca povestea-i alta.

| byancutza a răspuns:

Si baieti au suflet ca si noi si ei tin la o persoana ca si noi numai ca nu le place sa recunoasca bineinteles din cauza orgoliului barbatesc numai ca baieti cand se indragostesc le trece extrem de greu pentru ca ei se indragostesc foarte rar da de tinut la cineva tin chiar foarte mult

| patriciaxd a răspuns:

Aici e numai problema fetelor. zic. noi, fetele vrem k baietii sa ne divinizeze, sa ne declare dragostea zilnic, sa se faca de ras pentru noi si mai ales sa faca declaratii lungi si cat mai multe atat cand suntem singuri dar mai ales cand e in public. asa e de obicei iar baietii... nu multi sunt dispusi sa faca asta.

harciog a zis " Doamne fereste...Pai in primul rind ei trebuie sa ia initiativa, pentru ca-s baieti, in al doilea rind trebuiesa fie ingaduitori cu sexul slab dar frumos, pentru ca-s baieti, in al treilea rind trebuie sa aiba grija de prietene, pentru ca-s baieti, trebuiesa te epuizezi mai mult fizic, pentru ca esti baiat si acum ultima lovitura, ca nu pui destul suflet...Eu cred ca deja punem prea mult chiar si fara suflet...eteeee..."
si are perfecta dreptate. nu ne multumim numai cu faptele... vrem mai mult.

in concluzie pun si ei suflet dar nu o arata la fel de mult k si fetele pentru ca. fie nu vor fie nu e genul lor ( normal, sunt si exceptii). zic.

| uncopil a răspuns:

In primul rand primeti la schimb ceia ce dai in general sunt fff multi baieti care sunt mai reci si pun suflet fff greu acum conteza de persoana happyhappy

| me_5148 a răspuns:

Nu generaliza! Exista si baieti foarte sensibili si tandri, ce-i drept foarte putini.Probabil tu ai cunoscut numai tipi neseriosi si de aceea crezi ca toti sunt asa. Te inseli!

| nutzu' a răspuns:

Deaa .iti zic eu...baietii pun la fel de mult suflet cat si o fata... dar nu prea arata asta...sunt baiat.

| d33a_9154 a răspuns:

Hmm.nu toti sunt la felhappy... dar eu stiu din cele patitehappy...mai sunt baieti care stau cu inca 2 sau 3 fete si tie iti zice ca te iubeste... k tu sa pui cat mai mult suflethappy... da pe el il doare undeva de tine (tongue).asa ca de asta e bine sa stam si noi cu mai multi baieti happy.laughinglaughing

| Letytzy@ a răspuns:

Depinde de baiat.Sunt unii baieti care pun suflet mai mult ca o fata.

| d33a_9154 a răspuns:

Depinde de baiat si ce fel de comportament are...:p