Buna, inseamna ca il iubesti foarte mult...stiu si eu cum e, ca eu ma gandeam non-stop la iubitul meu, orice faceam eram cu gandul la el, totusi acum nu mai sunt chiar asa, ma gandesc la el des, dar nu chiar ca inainte.
Pai, asta numai el stie, daca se gandeste la tine nimeni nu poate sti, intreaba-l.Ma gandesc ca se gandeste si el la tine, dar depinde ce insemni pentru. el, daca te iubeste se gandeste si el la tine cu siguranta.
Cauza pentru.care te gandesti la el asa mult:esti indragostita, il iubesti mult!
In general, cu cat este mai putin langa tine, cu atat te gandesti mai mult. Iar dupa ce ajungeti impreuna, se intampla ca in melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=RFI-5VubHS8
Nu, nu vreau sa te sperii, nu in toate cazurile se intampla asa. De exemplu, eu am cunoscut-o pe sotia mea in urma cu 6 ani, ne-am casatorit dupa 8 luni si dragostea noastra a crescut.
In mod normal trebuie sa se gandeasca la tine. Daca vrei sa afli raspunsul sigur, singura solutie este sa il intrebi.
Poi te gandesti la el mai tot timpul pentru ca il iubesti si este o persoana importanta in viata ta.
Cred ca si el se gandeste la tine, poate nu in aceeasi masura, dar cred ca se gandeste.
Bye:*
Buna! Numai tu stii ce e intre voi si daca se gandeste si el la tine. Oricum, tu te gandesti atat de des la el pentru ca-l placi.
Pentru ca il iubesti enorm. tu de ce crezi? si eu ma gandesc la fel la prietena mea o iubesc nespus de mult dar nu-i langa mine. e departe dar in scurt timp totul va reveni la normal
Love is in the air
In mod normal ar trebui sa se gadeasca si el la tine dar daca no face poate ca u il iubesty prea mult sau poate banuesty ceva de el si nu esti prea sigura poate e infidel sau poate te gandesty numai asa ca il iubesty nu stiu ce saty sp
Cred ca te-ai indragostit:X:X depinde el daca se gandeste la tine mult inseamna ca te suna mereu mereu vrea sa te vada etcvezi si tu si da-ti raspunsul