CONTINUARE. Acum o saptamana eram eu, prietenul meu si imca un baiat si o asteptam le fata aceasta in fata blocului sa iasa afara, cum ea sta la partier mama fetei a stat 2-3min pe la geam cu panda, bineinteles ca Prietenul meu cu gesturile lui, iar cand a iesit aceasta fata din scara a spus exact asa-citez:,, Mama credea ca Andrei esti iubitul meu, ca ne potrivim si ii plac ochii tai si ii esti simpatic(Zambea)ca s-a uitat pe geam.Eu eram surprins si nu am mai zis nimic
Se vede de la o posta fa fata chiar il iubeste si el aia batr joc de ea, Eu o iubesc pe acea fata.Parere fata, baiat, sugestii, sfaturi, ce e de facut? ce fac eu? Daca vreti sa mai vorbim mesaj in privat si gasim un mijloc de comunicare
Se pare ca ea e indragostita lulea de el. Tu nu poti face decat sa astepti.Sa astepti sa isi dea seama de cat de rau e amicul tau
Cum de o ''fată cuminte'' s-a combinat cu un țigan needucat? Așa cum tu te consideri tot unul cuminte, dar stai pe afară cu prietenul tău țigan care bate ceilalți copii și tu stai și te uiți la el. Contratiile se atrag. Pune capăt acestei drame stupide și nu te mai complica.
Nu poti judeca o fata numai pentru faptul ca ei ii plac pufuletii, iar tu nu ai fost in stare sa-i oferi asa ceva. Iata ca s-a ivit cineva cu pufuleti si a avut succes!
beausingurlamasamea întreabă: