| MariaPink9 a întrebat:

Am si eu o nelamurire! Prietenul meu imi zice ca ma iubeste, dar eu nu prea cred.adica eu sunt genul de persoana care nu isi arata sentimentele, sunt mai rece. El face totul sa fiu fericita.de ex vorbim pe mess, tot timpul vrea sa stea cu mine, ma invata. daca se ia cineva de mine, se duce imediat sa vorbeasca cu persoana respectiva! cand prietenii lui il asteapta, el sta de vorba cu mine pe mess si nu vrea sa plece.si tot felul de chestii de astea. mie imi place sa-l mai necajesc, dar doar ca sa aflu sigur daca tine la mine sau nu ( eu am inceput sa tin la el ). imi zice ca ma iubeste, ca n`a mai simtit ce simte acum bla bla ( el e mai golanas asa, e genul de baiat de cartier, de asta nu prea cred eu)Dar totusi au trecut vreo 2 luni de cand tot vorbim.si na.cred ca daca vroia doar sa faca misto se plictisea pana acum. Voi ce ziceti straight face?

Răspuns Câştigător
| Analytical a răspuns:

CORECT! se plictiseaaa. Te iubeste, sau te place cu adevarat! un baiat nu e "genu` " de acte caritabile! arata-i si tu la fel, esti fata si poti fi mai sentimentala decat el! nu lasa raceala ta sa il distruga, e la inceput, dar daca vede ca asa continui s-ar putea sa il pierzi! daca ti intr-adevar la el vei face orice pentru a fi cu el, si sa-i fie bine lui! arata-i cat de mult iti pasa, si multumeste-i pentru ce face pentru tine, tinand cont ca e de "cartier"! ai un plus, s-a indragostit! si asta te va implini mai mult pe partea sentimentala! si crede-ma ca un baiat cand se indragosteste, numai vede pe nimeni in afara de tine! desi sunt rari, dar exista! happy nu pierde un astfel de baiat din cauza neincrederii! altul mai bun nu vei gasi! Succes si invata sa-l iubesti pentru cee ce este nu pentru ceea ce tu vrei sa fie! :*:*

3 răspunsuri:
| Dedeeeee a răspuns:

Buna. in acceasi situatie am fost si eu...el mi-a povestit totul despre viata lui, era foarte atent cu mine, dar eu nu il credeam 100%. si am inceput sa vb cu cel mai bun prieten al lui fara sa stie el. vroiam sa ma asigure ca e adevarat ceea ce imi ziea. a fost adevarat doar ca intre timp a aflat si iubitul meu si s-a suparat. acum trebuie sa ii recastig incredrea.happy...parerea mea este sa ii arati putina afectiune ca are nevoie crede-ma.iar daca el te iubeste iti va demonstra ca apreciaza gesturile talehappy:* multa bafta

| mgtow a răspuns:

Are sperante ca si tu sa il iubesti dar asta vezi tu daca chiar e asa cum zici tu si nu mai fi rece ca se plictiseste odata si daca alta ii ofera mai multa afectiune te lasa pe tine.

| gabytzax a răspuns:

Nu e bine ca nu-i arati ce simti ca osal pierzi. Sfatu meu asteapta sa vezi ce o sa faca osati castige increderea pe viitor.