| elle2720 a întrebat:

Am si eu o nelamurire... sa zicem ca un baiat "X" de 19 ani face sex cu o fata "Y" care a implinit 15 ani in urma cu cateva luni!

In caz de plingere a parintilor... ce se poate intimpla cu baiatul?

Răspuns Câştigător
| answer a răspuns:

Daca acel baiat care se presupune ca are capacitatea mentala incat sa nu faca pasul asta o face totusi, nu conteaza daca fata aceea de 15 ani vrea; codul penal condamna actul sexual cu minori, deci din cate stiu eu, isi ia sigur 5 ani jumate de puscarie din care are nevoie sa execute 3 ani ca sa poata iesi conditionat. Dar nu asta e singura consecinta. Fata cel mai probabil va avea probleme, la 15 ani nu este inca dezvoltata sudicient fizic si nu ma refer la exterior. Plus de asta va avea responsabilitatea fata de ea sa mearga la ginecolog cel putin odata la 6 luni. Si multe altele. Citeste, se gaseste informatia pe internet. Ai nevoie sa stii unde si ce sa cauti si sa stii sa folosesti inspre binele tau.

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Nimic.
Nu e corupere de minori, nu e pedofilie, nu e viol, fata are peste 15 ani deci...nimic.

| deeea28 a răspuns:

Daca fata nu recunoaste nimic, ca mi se pare ca daca recunoaste, esti salvat, dar daca nu recunoaste, inchisoarea te pandeste. Nasol, data viitoare gandeste-te mai bine cand te bagi cu minore, mai ales ca sunt mici si fara minte.

| Amelya02 a răspuns:

Este un act penal, tot ce se poate happy

| xXdoareuXx a răspuns:

Din cate cred intra la parnaie

| roxydulkica a răspuns:

Comform legii, orice relatie sexuala in care unul dintre parteneri este minor, in urma reclamatiei parintilor, acesta va fi acuzat de corupere de minori. Acesta poate primi maxim 5 ani, din acestia indeplinind cel putin 3 pentru a fi eliberat conditionat.
Ca in orice lege, exista si anumite portite. Daca fata/baiatu a implinit 15 ani, in anumite conditii, partenerul poate fi acuzat de viol, daca fata nu recunoaste ca relatia sexuala s-a petrecut de comun acord. Sper ca ti-am fost de ajutor!
P. S. Nu te incurca cu minore!

| MasterYoda a răspuns:

Inchisoare... ia-ti un avocat bun!

| Demonull a răspuns:

Hm nasol de ellaughing) deci. daca fata aia Y spune la parinti ca ea nu a vrut baiatul esti acuza de viol intretinere de relatii sexuale cu o minora etc chatterbox deci cam da inchisoare, daca fata spune ca si ea a vrut sunt sanse ca el sa nu mai faca parnaie credthinking

| George12ani a răspuns:

Cred, ca il baga la parnaie...