| -TattO- a întrebat:

Am si eu o nelamurire, sper sa ma lamuriti voi.
mai demult am luat id unei fete de pe facebook(din judetul meu) si am vorbit putin. Da nu cine stie ce pentru ca ea are 14 ani iar eu 18. Na, fata a zis cas cam mare. Bine nu vroiam ceva de la ea decat sa vorbim.

Apoi un timp nu am mai vorbit pentru ca nu cred ca vroia ea. Am tinut-o in lista 1 luna, doar o salutam si imi raspundea la fel.

Acum 2 saptamani m-am trezit ca ma intreaba ceva seara. Daca cunosc un xerox deschis la 7 dimineata ca ii trebuie ceva pentru la scoala.
Ma uimit putin intrebarea. am zis c nu stiu dar poate o pot ajuta eu. mi-a dat ce avea de scos si de tras la imprimanta si i le-am facut eu ramanand sa ne vedem a 2-a zi dimineata sa i le dau. Ne-am intalnit, i le-am dat si mi-a multumit. Cam atat a fost atunci.

Apoi zilele astea eram la un semafor in oras cu inca 2 baieti. ea era pe partea cealalta cu o colega de'a ei. Am vazut-o, se tot uita la mine. Nu stiu ce i-o fi spus fetei aleia ca si aia a inceput sa se uite. Cand am trecut strada am salutat-o si mi-a raspuns si ea. Putin haz, manca din corn si tragea cu ochiu la mine, i-am zis pofta buna. Am primit totusi un merci.

Dar ideea e ca pe mess nu vorbeste ceva anume. Nu ca as vrea ceva de la ea. Dar nu ii inteleg intentile.

Voi ce ziceti sa cred?

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mey, tu vrei clar ceva de la ea din moment ce pui intrebarea asta si spui ca esti nedumerit.

Daca nu ti-ar pasa de ea nu ai mai saluta-o tu de fiecare data, nu ai mai ajuta-o de cate ori are nevoie, nu ti-ar ridica niciun semn de intrebare persoana ei!

Acum, daca esti genul drama-boy care se perpeleste mereu din orice hiba a vietii incercand sa ii dea de cap e problema ta, dar nu e bine!

Fata are dreptate: esti cam mare pentru ea.Este doar o copila ce se vrea femeie.

6 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Probabil te place dar cum au zis si ceilalti e prea copila si poate ii e rusine sa-ti spunawinking

| NickiMinaj a răspuns:

laughing Iti plac copilele.

| Georgiana05 a răspuns:

Ce zic eu sa crezi? Ca te place, dar poate e inca prea copila sa-ti spuna ceva concret.Asa eram si eu cand eram de varsta ei, daca-mi placea de un baiat, nu ii ziceam, ca doar ce naibii laughing. Chiar dac-a zis ca esti cam mare, eu personal cred ca nu e sigura de ce-a zis. Daca esti confuz si-ai vrea sa ai o relatie cu ea, invit-o undeva sa vorbiti, sa vezi cam ce-ar avea in cap, si chestii gen astea.Si totul va decurge normal laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata te place dar fii si tu mai insistent!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zic ca esti pedofillaughing

| Forcas_9823 a răspuns:

E mica. O sa ii treaca, orice ar fi.