| playmate58 a întrebat:

Am si eu o poveste delicata si vreau niste sfaturi daca se poate... Deci sunt virgina am 15 ani fac 16... si stau cu prietenul meu de 1 an si 8 luni si nu s`a atins de mine de loc are (18ani el). si nu mai rezista eu vreau sa-l las sa ma dezvirgineze doar ca sa se simta bine si e foarte clar ca ma iubeste il iubesc si avem incredere unul in celalalt si ma`m uitat la diferite filmulete cum se dezvirgina o fatalaughing) si m`a luat fricalaughing) si nu stiu ce sa fac ca acum simt ca nu sunt pregatita. ce sa fac? va rog un Sfat:*

Răspuns Câştigător
| veraxa25 a răspuns:

Nu te lua tu dupa filme dacal va iubiti faceti ce simtiti fara frica ca odata si o data tot o vei face mai devreme sau mai tarziu o vei face dar mai bine acum decat so lungesti aiurea

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal sa nu fii pregatita psihic de vreme ce nici corpul tau nu este pregatit fizic. Este absolut imposibil ca prietenul tau sa nu mai poata rezista. Orice barbat rezista atata timp cat vrea. Poti spune: prietenul meu nu mai vrea sa astepte sau nu considera ca merit sa ma mai astepte. Asta cred, dar nu poti spune ca nu mai poate, fiindca asta este imposibil.
Din punct de vedere medical, esti foarte mica si inceperea vietii sexuale acum iti va creste riscul de sarcina de 9-10 ori. Daca tu te simti in stare sa te duci toata viata la ginecolog la maxim 6 luni (incepand cu prima luna dupa inceperea vietii sexuale), sa suporti investigatii si interventii dureroase si invazive si sa te temi in fiecare zi ca data viitoare vei afla ca ai cancer si nu mai e nimic de facut, atunci iti poti incepe viata sexuala. Nu uita sa discuti cu parintii tai INAINTE, fiindca o vreme vor fi obligati de lege sa te insoteasca la ginecolog, dat fiind ca consultul si investigatiile de care ai nevoie sunt traumatizante pentru o copila.

| EuCuTine a răspuns:

GABI OMG nu stiu cu cine ai facut u sex dar cred ca era un elefant. Auzi 2 saptamani... 3 saptamani aloooooo ce pnm tot vb prosti acolo. Playmate58 stai linistita nu doare daca el are experienta daca este un nab atunci poate sa doara dar nu este o durere insuportabila. Sa nu crezi ca doare 2 luni sau mai stiu eu ce tampeni spuse de GABI este o mica durere. Eu iti recomand sa il sfatuiesti sa iti faca un mediu cat mai relaxant si inainte de contact sa bei ceva de ex : sampanie, coniac, vin rosu pentru ca asa simturile tale sunt putin mai "ametite" si suporti mai bine "durerea".

| claudia_7744 a răspuns:

Nu te mai uita la nimiclaughing lol.nu e ca in filme...si xcum asta trebuie s-o faci doar daca simti u ca e momentu plus ca nu e ceva ce se poate planifica vine de la sine! ai putea totusi sa mai astepti ai 16 ani...nu trebuie sa o faci cu el doar sa se simta el bine! trebuie sa vrei sa te simti si tu la fel de bine poate ca prima data nai sa simti placere dar apoi o sa se schimbe situatia!

| WhiteRose a răspuns:

In primul rand ar trebui sa iti doresti si tu asta...Si daca sunteti de atata timp impreuna ar fi fost cam timpul sa vrei si tu asta. Si dupa cum se stie cand te dezvirginezi se rupe himenul si au dureri, dar n-am trebui sa te temi pentru ca esti cu elhappy

Daca simti ca nu esti pregatita nu o face, asta ar putea duce chiar la despartire, vorbeste cu el, spune-i ce simti si descoperiti impreuna ce-i de facut...

| WhiteRose a răspuns:

@Gabi lol!

| jasmine73 a răspuns:

Vorbeste cu el, spune-i ca nu esti inca pregatita, tu vei stabili cand e momentul, ei sunt intotdeauna pregatiti, dar creeaza un cadru intim deosebit, sa fie de neuitat, ceva romantic, daca te iubeste va intelege, surprinde-l placut

Răspuns utilizator avertizat
| nicogeo17 a răspuns:

Sa apelezi la nicogeo

| scumpul a răspuns:

Pai daca cu prietenul tau iti e frica...incearca si cu noi