Mergi la medicul de familie şi cere-i trimitere la dermatolog. Şi de acolo mergi şi îi spui care e problema ta şi îţi dă ceva pentru tenul tău. Baftă!
Fa intai un control dermatologic, si apoi, treci pe fructe si legume, fara sucuri cu gaz, fara prajeli si chipsuri, si bea multa apa, si fa sport cat mai mult!
Success!
Curatate cu spirt pe fata in fiecare zi dupa aceea la vreo ora spala-te cu sapun protex cream [ala roz]
BAFTA
Lasa plinsul ca e pentru fete. Eu am 13 ani si am cosuri de la 12. La inceput au aparut doar ep fata si apoi pe spate si pe mini. Acum miau disparut cele de pe fata dar minile in partea de sus si spatele sunt acoperite doar cu cosuri. Este un proces care contribuie la maturiyarea organismului.
Du-te la dermatolog sau inecearca "apidermin"(se gaseste la plafar)e vreo5-7lei
bafta
Du-te la un dermatolog
probabil ai nevoie si de niste pastile care sa contina un antibiotic, dar si de solutii
daca e o problema mare nu o sa o rezelovi doar din auzite
Incearca Zineryt.am folosit si eu si chiar functioneaza.
Se vad rez. din prima saptamana.
Eu am folosit Zineryt si a functionat! Costa in jur de 30 lei... dar merita, cel putin la mine a dat rezultate! Bafta!:*
Eu am folosit Zineryt si e foarte bun, aveam multe cosuri, dar acum nu mai am deloc. Se gaseste in orice farmacie! Incerca ca merita iti spun sigur. Dar trebuie sa te dai cu el dimineata si seara, dar fara sa uiti sau fara sa iti fie lene.
Cauta la farmacie Acnetol sau Brevoxyl.sunt in jur de 20 de lei. dar daca vrei sa scapi de acnee.
Sau mai poti faci o chestie acasa.iei o ceapa, o cureti, o taie bucati si o pui la prajit cu putin ulei.mult o lasi pe foc... dupa aceea o lasi sa se raceasca putin.si iei bucatele mici de ceapa din aia o pui direct pe acnee[cos] si o prinzi cu un leocoplast. o sa-ti traga puroiul.probabil o sa te si usture.
Succes.
Inceark sa te dai seara cu propolis. trebuie sa mearga . La mine merge. adica a mers
Cu zineryt ma dau de cand hau si n`am rez nmca Seawolf am incerkt si c zici u da nu prea mere
Sa sti ca eu am avut cosuri si am luat o alifie de la farmacie care se numeste schinoren si este recmandat de medici delmatologi din europa succes
Eu ma spal seara pe fata cu sapun cu sulf(usuca cosurile) apoi ma dau cu zineryt e ff bun nu am cosuri deloc:X
darkangel_7824 întreabă:
Ana0Any întreabă:
Catalinmask1 întreabă: