| alessyca a întrebat:

Am si eu o problema.Acum 3 saptamani m-am despartit de prietenul meu, nu am avut o relatie foarte serioasa 1 luna doar ca eu m-am atasat mult prea repede si am pus suflet.Cand ne-am intalnit ultima data mi-am cerut scuze deoarece cand fusese la mare ne-am certat din cauza unui prieten care a bagat niste strambe si i-am adresat niste cuvinte urate...Ne-am sarutat dar am hotarat sa nu ne mai cautam si sa nu mai vorbim. El a continuat sa ma caute dar cand eu il cautam imi vorbea foarte rece si imi zicea sa-l las in pace.Si-a pus si un amic sa se dea la minehappydar nu a reusit nimic. O saptamana nu am vorbit si luni cand eram la tara m-a cautat, era cu prietenul lui si au vrut sa vina la mine sa lamurim lucrurile. I-am zis sa aiba rabdare ca ne vedem in oras.Peste 2 zile cand l-am sunat sa-l intreb de ce m-a cautat si ca poate ne vedem la un suc mi-a zis ca are prietena si ca a fost o greseala de-a lui.Nu cred ca are pe altcineva pentru ca m-a mai mintit o data si dupa mi-a zis ca a fost doar o gluma sa ma supere. Acum eu nu stiu ce sa fac incerc sa-l uit, nu il mai cauta dar presimt ca peste cateva zile el ma va cauta iar...Eu mi-as dori sa ne impacam, dar in acelasi timp nu vreau sa-i mai arat ca in la el, cu toate ca stie asta foarte bine... Nu sunt sigura, se joaca sau are ambitii prostesti

Răspuns Câştigător
| d33a_9154 a răspuns:

Hmm... da-i dracu toti baieti sunt la felhappy...cum sa vorbeasca urat cu tine la tel cand il sunt. ce fel de baiat e asta (meriti ceva mai bun )...cauta'ti altu si ai sa vezi cum sa plange dupa tinehappy...sau. Pune poze la av cu un baiat vezi u care si scrie la status Andrei cand intri pe mess buzz...restul dndlaughing)).baieti sunt dificilihappy...au ei ceva acolo ce noi fetele nu putem descoperi niciodata happy...sunt orgoliosi happy... vor ca fetele sa faca ce vor ei... Da asta nu se va intampla happy...pentru o o femeie dca iti doreste ceva cu adevarat aia va avea happy...asculta ca stiu ce zic happy...mult succes si ai grija de tine happy... te pup

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, cred ca nu stie ce vrea, totusi din moment ce te cauta, ori e confuz, poate vrea sa va impacati si nu stie cum sa iti zic, sau poate vrea sa glumeasca cu tine, ai grija de u... te pup...

| Farcas a răspuns:

Se joaca cu tine si gandeste`te putin : tie chiar iti place acest joc? Parerea mea e sa-l lasi in pace si fiecare cu drumul lui.De ce sa te tot amagesti atata? Sunt o groaza de baieti care sigur cauta o fata asa ca tine, iar fostul tau chiar nu se numara printre ei.Pe langa asta se comporta si ca un copil mic, dar tu arata`i ca nu esti jucaria nimanui si scoate`l din viata ta cat mai repede.Mult succes iti doresc!:*

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Wai baietii astia ne omoara... unii pot fi asa de ...deci in legatura cu povestea ta...baiatul ala numa se joaca cu sentimentele tale, deci nu merita. ce'ar fi sa'i intorci tu odata replica si sa'i spui ca nu mai vrei sa te caute? cred ca asta i'ar rani orgoliul...si de impacat cu el nici nu se pune problema...nu are rost sa mai continui relatia pentru ca daca dupa o luna suferi ce zici de 1 an...asa ca o sa fie mai rau plus ca nu cred ca vrei sa mai suferi... ce'l mai bine e sa pui ochii pe altcineva si sa incerci sa'l uitiwinking

| alessyca explică:

Da stiu ca aveti dreptate doar ca eu sunt derutata deoarece el ma cauta cu toate ca ultima data cand ne-am vazut l-am pus sa-mi stearga numerele de telefon si i-am zis clar ca nu vreau sa mai am nicio legatura cu el... o sa va zic zilele urmatoare daca m-a mai cautat sau nu

| MissCamelia a răspuns:

Banuiesc ca baiatul in cauza este undeva pana in 18 ani.adevarul nu o sa-l scoti de la el ca e mandru, probabil ca s-o fi intalnit o data cu o fata si se lauda. din ce zici tu nu se poate avea incredere in el, mai bine gaseste unul mai matur

| Bebitza_3599 a răspuns:

Numai 1 luna si u numesti asta relatie"serioasa"straight face scize dar eu am fost cu un baiat 6 luni... aia ce mai era...casniciehee hee in fineoh go on eu cred ca inca mai tine la tine face toate astea pentru ca e baiat si nu vrea sasi arate adevaratele sentimente... numai k incearcca sa-l faci sa umble el un pic mai mult dupa tine... las-te doritawinkingmerge intotdeauna:*

| twidi a răspuns:

Daca se joaca in continuare cu ce simti pentru el, ignora-l. poate ca atunci cand o sa vada ca nu il mai bagi in seama o sa te caute si mai mult. din cate am inteles de la tine nu este un baiat serios.nu mai pune suflet asa repede ca o sa ai mereu de suferit. sper ca am putut sa iti fiu de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El face greseala, te iubeste dar se joaca cu tine nu esti prima sa nu uiti. dar se va intoarce asa cum a mai facut

| antonela_6588 a răspuns:

Pai lasa-l sa ramana cu prietenii lui, nu are rost sa fi proasta lui atata timp cat el practic se joaca cu tine, vorba aia "dezbraca-te ca te f*t imbracate c nu te mai f*t" parerea mea e ca ar trebui sa-l tatezi cu indiferenta pentru ca indiferenta ta il va deranja foarte mult! Bafta happy

| stefy333 a răspuns:

Ca sa fii sigura parerea mea e ca ar trebui sa nu-l mai cauti sau incearca sa fii indiferenta si ignora-l cat mai mult posibil...asta doare cel mai tare, daca el te place cu adevarat si va vedea ca il ignori se va panica!

Din cate am observat te cam joaca pe degete, incearca sa fii tu cea care sa detina controlul asupra situatiei, nu mai pune suflet asa repede...1 luna e prea putin ca sa iti dai seama ce simti cu adevarat! Cel mai bine ar fi sa incerci sa il uiti... daca deja dupa 1 luna v-ati certat e clar ca nu prea va potrivitihappy

Bafta!winking