Aiurea. Tu săruţi gura lui, sau gura lumii? Dacă-l iubeşti de ce există părerea lumiii la mijloc; de ce există un Cristi cu care îl faci gelos? Îl aduci inapoi aşa? N-aş crede . Dacă el nu mai e dispus sa se impace cu tine e pentru că a fost luat un nimic de către tine, şi pentru că tu nu l-ai intrebat si pe el ca are de zis, atunci când 'prietena' ta ţi-a zis ce ţi-a zis. Poate prieteniei tale ii place de el, şi face asta ca să vă certaţi Dacă-l iubeşti arată-i că-ţi pare rău; nu-l fă gelos. Asta dacă îl mai vrei inapoi. Se simte trădat la rândul lui. Nu-i deloc plăcut să ştiii că persoana iubită dă mai mulţi bani pe nişte vorbe ale unei prietene decât pe tine şi sentimenetele ce vă leagă. Ai grijă ce faci; şi desparta-te de Cristi. Îţi baţi joc de tine, şi de ei amândoi aşa.
Pai poti sa-i zici cal iubesti enorrrmmm... si ii promiti si faci tot cei posibil de a va impaca
Atatdedulce@ m-am despartit de cristi...dar cel mai bun prieten al lui mai zis ca gaby nu mai vrea sa fie cu mine.ce sa fac acum?
Atatdedulce@ m-am desp. d cristi...dar prietenul cel mai bun al lui gaby adica mitza mi-a spus ca gaby nu vrea sa mai fie cu mine.si chiar l-am lasat sa vb dar nu mi-a zis nimic a zis doar ca nu mai suntem impreuna.ce sa fac acum?