Banuiesc ca o cauza posibila ar fi ca nu va iubiti prea mult si faceti sex fara sa va ganditi mai intai la placerea celuilalt.
Poate e de vina si el ca nu stie cum sa se poarte cu tine, cum sa te faca sa i te daruiesti fara limite!
Cazuri similare se tot intalnesc! - si aici si live! Sper ca nu ai fost educata eronat, fals si negativ despre sex si placere! Toti au dreptul la Placere! - Ea este in tine, si este a ta! - nu ti-o poate lua nimeni!
Daca la controlul ginecologic nu ti s-a gasit nimic, este foarte posibil ca tu (si altele!) sa aveti asteptari prea mari si nerealiste! fata de actul sexual!
Eu unul nu pot crede ca nu simti chiar nimic! Tandrete, afectiune, preludiu, excitare si lubrifiere exista?!
Sau, doar ca Iepuriciu, pac-pac si gata, deci nimic!
Nu se sare in butoiul cu sex asa hodoronc tronc, cum credeti voi! Dece credeti ca exista si joaca/invataturile preliminare/senzoriale ale Petting-ului?! Tocmai de aia!
Ar mai putea fi si un alt aspect negativ!: nu o faci cu drag, ci din interes, si atunci creierul te pedepseste, si nu te ralaxeaza, si nu elibereaza endorfinele specifice, responsabile de placere!
Te-ar putea ajuta un pahar de vin rosu, sau sampanie, baut la inceperea preludiului, ca sa te ajute sa te relaxezi si dezinhibi!
Apoi, mediul sa fie curat, sigur, propice, si sa nu va grabiti!
Nu sta crispata si astepta "minuni", ci implica-te si tu in preludiu, si lasa-te in voia simturilor/senzatiilor, nu pandi aiurea! tot ce simti!
Mai citeste carti, si pe net, despre erotism, preludiu, satisfactie, orgasm.
Success! - si mai scrie-ne!
Subscriu unui domn de pe site. NU exista femei frigide, doar barbati nepriceputi si as adauga eu si indiferenti. Cand vezi ca partenera ta nu se simte bine, sta ca lemnu si nu face nimic, pentru ca nu simte placere, nu te gandesti ca e cazu sa faci ceva? Aici apar 2 probleme. 1, poate fi vina lui pentru ca in loc de dragoste voi face-ti sex. Hai textila jos, pac pac pac, gata eu ma bag la nani. Lucru asta nu se face asa una 2. Trebuie facut cu binisoru, cu tandrete, dragoste, sa va spuneti unu altuia lucruri dragute, sa va mangaiati mult sa va pupati mult and so on. Eu sunt convins ca dupa 30 min de pupat si mangaiat te-ar face sa te urci pe pereti, dar sunt de asemenea convins ca el se grabeste. 2, e posibil ca tu sa fi mai inchisa in tine. Sa nu ii dai voie sa te vada dezbracata, sau sa nu ii dai voie sa te mangaie si sa te pupe peste tot. Sari peste, lasa-l sa faca ce ii trece prin cap (atata timp cat e cu bun simt), doar l-ai ales pentru ca iti place si iti e drag de el. Adica nu lasi pe oricine acolo sti... Eu zic asa: daca pana acum preludiul vostru era de 2-3 min pana va dezbracati acum faceti-l de o ora. Si sunt sigur ca o sa fie mai bine. App, ca in orice cuplu nu uitati de comunicare. Spune-i si lui cum ne spui si noua ca nu te simti prea bine in pat. Sunt sigur ca daca e baiat finut o sa faca tot posibilul sa schimbe situatia. De fapt el e cel mai in masura sa iti produca un orgasm si nu parerile noastre. Si nu uita, cel mai important organ sexual este creierul.
Unii spun că nu există femei frigide, ci bărbaţi nepricepuţi în arta amorului.
Lăsând gluma departe, poate fi şi o cauză de natură psihică. Un psiholog te poate lămuri.
E nasol ceea ce spui tu aici. nu am intalnit asa cazuri printre cele 12 gagici cu care am avut treaba.