| AlexTm a întrebat:

Am si eu o problema. Am 21 de ani, sunt student la facultate si m-am indragostit de prietena cea mai buna a prietenei colegului meu (cam complicat tongue) care este clasa 12 si are 19 ani. Ne-am cunoscut intamplator. Apoi am iesit numai noi doi la un suc iar dupa iesirea asta i-am spus ca mi-ar place sa fie ceva intre noi. Ea mi-a raspuns ca ii sunt foarte simpatic dar mai bine sa ramanem amici. Dupa toata discutia asta am mai vb pe mess dar doar amabilitati asta find vreo 2 luni. Pana aseara cand a ntrat pe mess si am inceput sa vb ne-am dat web unu la alt iar discutia a continuat timp de 6 ore. Am discutat fff multe, neam jucat si un joc cu intrebari etc etc. Din discutia ei am inteles ca ma place dar mi-e frica sa o mai intreb o data daca poate fi ceva intre noi. Apropo ea ese foarte timida. Va rog ajutati-ma cu un sfat. Chiar imi place de ea si vreau sa fiu cu ea. fundita tongue

Răspuns Câştigător
| ema69 a răspuns:

Timizi sunteti amandoi din cate vad.Pai cred ca ar fi bine sa o inviti undeva,la un film, un suc sau ce crezi ca i-ar place ei, si ai sa-ti dai seama ce e de facut pe urma in functie de ce se intampla la intalnire.Nu incerca sa regizezi ceva, mai bine fi spontan. Daca e sa fiti impreuna, lucrurole vor decurge de la sine.Bafta.

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

La 21 de ani, inca mai intrebi daca o fata te place sau nu, cer sfaturi cum s-o impresionezi si s-o faci sa se ataseze de tine? Nu te supara, frate, (fain jocul!) dar ai o varsta care e direct proportionala c-un gram de maturitate si experienta in astfel de situatii, mai ales ca, vorba aia, mai esti si student. Bine ca esti student la facultate, daca nu specificai, sa mor de nu eram in dilema mare.
Sa revenim. Nu te imbata cu apa rece. A fost o simpla discutie. Poate nu avea ce face, a dat frau sociabilitatii, se plictisea si s-a aventurat sa vorbeasca mai multe cu tine. Unei fete ii e usor sa dea impresia asta, sa creeze momente unde tu sa te crezi The Special One. Nu zic ca probabil a fost sincera, ca probabil s-a simtit bine in compania ta si ca nu ar dori mai multe, dar nu-ti crea vise dupa o simpla discutie, si aia virtuala. La urma urmei, tu-ai gresit exact cand trebuia sa fie totul perfect, adica atunci cand v-ati intalnit face-to-face. Cum sa-i zici ca doresti mai multe, dupa 1 intalnire? Pai stai prietene, chiar daca ti-ai dori asta, nu poti spune asa ceva. Discuta cu ea mai mult, ajut-o sa te cunoasca mai mult, etaleaza-ti caracterul, sufletul, proiecteaza-ti pilonii pentru astfel de replici, nu te grabi, ca strici totul.
Recomandare: vorbeste cu ea in continuare, incearca s-o scoti in oras, pentru a va cunoaste mai bine. Fa totul cu pasi marunti, n-o speria, n-o sufoca. Cu timpul, fara sa-ti dai seama, ai sa vezi ca lucrurile vin de la sine.
Succes, my friend.

| BlueHusky a răspuns:

De ce sa mai intrebi, ai rabdare, iesi la suc la film si inceraca sa vina de la sine... good luck

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Lasa bre lucrurile sa mearga de la sine, ce naiba faci, vrei sa ii ceri prietenia?

Heeeeeeei, eu beau suc...ma rog, Nestea de piersici.

@Leon, dragule ( Grrrrrrrrrrrrr!), ce dor imi era de tine!
Draga, in pahar era Campari Orange, ti-am dat si vot "amuzant", jos din spinarea mea. :-)

| PinkTerror a răspuns:

Pai e simplu :

orice persoana timida are locul ei in care se simte in siguranta, alfa unde este locul acela si mergi cu ea acolo. in general acolo acele persoane sa simt mult mai relaxate si mai deschise pentru ca se simt in singuranta si arunci poti sa ii spui ceva de genul :

desi timpul ceea ce simt pentru tine a ramas la fel. sau ceva de genul asta (grija linia dintre romanitic si disperat este subtire.

multa bafta si Have Fun

| Leon a răspuns:

Salut, nu stiu cum de nu iti iese combinatia, te descurci de minune... Poate iti place postura de surogat, iti vei da seama despre ce vb dupa ce te vei arde.

| Leon a răspuns:

Bine v-am regasit stimate usere, chiar imi era dor de unele dintre voi, de fapt m-am plictisit sa le tachinez pe colegele de la servici. In ceea ce priveste sinceritatea pot spune ca este o calitate a femeii moderne. Totusi eu sunt mai controversat si stiu ca sucul de piersica merge bine dupa vodka. big grin

| maryy a răspuns:

Incearca sa 'lovesti' acest subiect nu foarte aspru si poate va prinde si ea curajul necesar pentru a-ti declara sentimentele.

| GeorgianaDragus a răspuns:

Iuck esti urat las-o in pake