anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema! Am cunoscut un baiat la mare.care si in momentul de fata pastram legatura! El este din iasi iar eu din ploiesti. distanta nu foarte mica. El a inceput sa imi spuna ca tine la mine, sa ma alinte, sa vorbeasca superb cu mine. Ca am ajuns sa fiu singura fata din viata lui ca nu stie ce s-a intamplat. apropiatii lui mi-a confirmat acest lucru. Si eu tin mult la el. Dar distanta chiar ne impiedica sa fim impreuna, si chiar nu putem ajunge unul la celalalt, va rog un sfat ce as putea faceeepuppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| Cosmiinna a răspuns:

Uite tot ceea ce trebuie să faci e să îţi asculţi inima, nu contează distanţa dacă întradevăr ţineţi unul la celălalt veţi face un sacrificiu să vă vedeţi măcar o dată pe lună... sper să vă fie bine, doar tu poţi decide ce vrei mai departe dar niciodată nu se ştie când din o chestie ca asta va ieşi ceva frumos happy

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sau suporti situatia si accepti sa aveti o relatie la distanta, sau incetezi sa-i mai dai sperante ca sa nu suferiti si mai mult.
Tu decizi.

| Robert92 a răspuns:

Dificila situatia...relatiile de la distanta pur si simplu nu merg.Foarte rar o relatie la distanta devine ceva real ca sa zic asa, dar asta inseamna ca unul din voi sa faca un pas urias si sa plece spre celalalt.Relatiile la distanta sunt.aiurea rau de tot.In primul rand datorita lipsei de incredere pe care o vei avea fata de el,stiind ca sunteti la o distanta mare,iti faci griji tot timpul ca poate te inseala,lucru care nu e chiar asa putin probabil,si chiar daca nu e asa,acest sentiment te va manca de vie :p De asemenea vei duce lipsa afectiunii mult prea necesare a unui cuplu,iti va fi dor de el de cele mai multe ori si el nu va fi acolo sa te stranga in brate,sa te sarute,sa te linisteasca atunci cand ai o problema sau sa te calmeze atunci cand esti nervoasa.
Acum,conform postului tau,ai spus lucrurile care le-a facut el, dar despre tine ai spus doar ca 'tii mult la el'.
Trebuie neaparat sa te gandesti, pentru ca la urma urmei o relatie este bazata pe 2 persoane, daca il iubesti sau doar tii la el.Insa evident,iubirea nu poate fii cunoscuta asa repede,ceea ce simtiti voi este afectiune fata de celalalt,in momentul actual,pentru ca in primul rand este necesar sa cunosti o persoana inainte sa poti spune ca o iubesti, lucru care nu este relevant voua, cel mai probabil.
Cu parere de rau iti spun ca o relatie la distanta necesita multe sacrificii din partea amandurora si necesita o iubire mai puternica decat exista in cuplurile de zi cu zi.Si chiar asa,aceste relatii la distanta nu rezista,pot rezista cateva luni,un an,dar daca nu faceti pasul cel mare si anume acela de a va muta in acelasi oras, pana la urma relatia va muri.
Ca sfat, daca amandoi sunteti oameni maturi, peste 18 ani, si stiti ca sunteti in stare sa duceti aceasta relatie undeva, iti urez multa bafta.Dar in caz contrar, nu ii face omului sperante daca nu esti in stare sa duci o astfel de relatie.

| getutageo a răspuns:

Este greu sa ai o relatrie la distanta, trebuie sa fiti unu langa altu sa va sarutati, tineti in brate...si chiar daca tineti unu la altul cel mai bine este sa pastrati legatura si sa fiti doar amicihappy parerea mea

| denydany a răspuns:

Ploiesteacoo.ai facut ca mine, eu sunt tot din Ploiesti si tot cu un moldovean...acum depinde cati ani ai.noi cand ne am cunoscut el era in Italia,aproape un an am avut o relatie la distanta, apoi el a renuntat la locul lui de munca si s-a mutat in ploieste, dupa un an am plecat amandoi in italia...deci relatiile la distata pot avea happy-end.merita sa incerci, bafta

| rebela_3159 a răspuns:

Puteti vorbi doar ca amici pentru ca o relatie la distanta nu are un sfarsit bun,, se fac multe sperante, multe vise. e rau pentru ca o relatie la distanta nu va dura.