| melynda a întrebat:

Am si eu o problema. am facut sex cu prietenul meu si s-a spart prezervativul. nu a apucat sa se termine in mine. tin sa mentionez ca s-a intamplat inainte cu o saptamana sa imi vina menstruatia. este posibil sa raman insarcinata?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e posibil. Riscul nu e foarte mare, mai ales daca ai menstruatii regulate. Totusi nu este zero.

| monyk a răspuns:

Buna, posiblitate exista oricand, dar daca nu s-a terminat in tine atunci nu ai cum sa ramai, dar totusi exista sansa sa se fi strecurat vreun spermatozoid, totusi sper sa nu fie asa. Daca ai ciclul regulat nu prea a-i fi in perioada fertila, dar orice e posibil; pentru a scapa de stres, fa-ti un test de sarcina cat mai curand.

| marsy a răspuns:

Nu ramai pn ca ati descoperit la timp ruperea prezervativului! nu A AJECUAT SI NU E POSIBIL!

| paramore a răspuns:

Dk se mai terminase si inante sa se rupa e posibil sa mai fi ramas ceva, dar nu vreau sa te sperii, nu stiu csz

| eugem35 a răspuns:

Fuga l amedicul ginecolog

| procust a răspuns:

Poti ramane insarcinata oricand, metoda calendarului este foarte evaziva si nesigura.nu vei ramane insarcinata daca nici un strop de sperma nu a ajuns in vagin ori pe langa. dar si lichidul seminal contine spermatozoizi. totul tine de noroc si ovulatie

| catalinovicy a răspuns:

Daca nu si-a dat drumu' in tine.nu cred ca e o problema nu?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In nici un caz.

| analia_2935 a răspuns:

Nu e posibil sa ramai gravida cele mai importante zile sunt sa te feresti sa nu ramai gravida sunt intre 7si 14zile trebuie de mentionat ca cel mai mult trebuie sate feresti de zilele 12 si 13 adica a treispea zi si a paispea de la venirea menstruatiei