| Alex_4464 a întrebat:

Am si eu o problema am fost refuzat de o fata. M-am hotarat sa fiu direct cu ea sa ii spun totul pe fata asa ca i-am zis ca imi place de ea si chiar m-am indragostit de ea si ca as vrea sa ne vedem sa ne cunoastem mai bine dar daca nu vrei inteleg (EU) si (EA) mi-a zis aaa deci nu vreau sa ma intelegi gresit dar na mi se pare ca esti o persoana de treaba. mai povestim noi asa din cand in cand... dar nu cred ca ar putea fi ceva intre noi.thinking Na nu mi-a pot scoate din cap acum ca m-a refuzat mai mult ma gandesc la ea si vreau sa mai vb cu ea si sa aflu motivele... dati-mi si voi un sfat am facut bine, mai are rost sa incerc ca sunt confuz pentru ca nu ma asteptam sa fie acela raspunsul ei waiting

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Daca i-ai zis asta pe mess zi asta in FATA. daca a zis ca "mai povestitri voi din cand in cand" e pentru ca te considera prieten si nu te vrea de iubit poate nu-i place de tine.Dar daca sti ca te place insista demostreazai ca chiar iti place de ea nu renunta din prima intreab-o fata in fata care au fost motivele

5 răspunsuri:
| Alex_4464 explică:

E urgent dau funda!

| she_4158 a răspuns:

.sa-i spui ca esti indragostit de ea e un lucru maaaaaare! adica,poate na,tu simti ca o placi,dar sa fii indragostit e cu totul altceva.o poti intreba de ce nu vrea sa fiti impreuna, dar cam atat. daca nu vrea, nu vrea.acum nu o poti obliga tu.happymai vorbiti si voi, si vezi care e treaba! bafta!

| Anonima22 a răspuns:

Ar trebui sa o mai abordezi din cand in cand si sa incerci sa afli motivele pentru care te-a refuzat si daca pur si simplu nu te place nu dispera sunt multe alte fete care poate te plac doar ca nu sti tu asta. Succes!

| Lummy a răspuns:

Daca iti place asa de tare de ea, insista sa vb cu ea.cel mai bine.

| Otti12 a răspuns:

Alex.sunt fata si am 13 ani si din cate stiu eu fetelor le plac baietii care le fac sa rada. se comporta frumos cu ele, sunt simpatici si au catusi de putin creier...big grin