| Yoyo7949 a întrebat:

Am si eu o problema. Am o mancarime jos de ceva timp. Am incercat sa ma spal cu geluri intime am zis ca poate e de la gelul de dus(cel normal) si degeabastraight face, mi-am schimbat absorbantele cu cele sensitive si degeaba. Tot ma mananca si am si aceea secretei urat mirositoaresad. Aceasta problema o am cred ca dinainte sa imi incep viata sexula.Va rog spuneti-mi cum sa scap de aceasta mancarime care nu o mai suport.

Răspuns Câştigător
| Alinaga a răspuns:

Cat de incult poti fi! nu are absolut nicio legatura cu apa si sapunul. vorbesti cumva din proprie experienta? mai bine nu mai posta daca nu stii. poate fi de la o haina sintetica poate fi de la un microb o bacterie sau o infectie a sangelui.nu vad ce legatura au toate astea cu apa si mai ales in caz ca nu tii nici macar nu este indicat sa dai cu sapun in zona aceea.ar putea fi si de la sapun ce are ea, asta in cazul in care este mai sensibila

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa te vada un ginecolog, fiindca ai o infectie genitala pe care ai neglijat-o foarte mult si care, intre timp, probabil s-a agravat si complicat destul de tare.

| Adina77 a răspuns:

Buna!
Trebuie sa mergi la ginecolog sa-ti recolteze o lama.
N-ai specificat culoarea secretiei.
Daca e alba si consitenta, e ciuperca.
Daca e verzuie, e Trichomonas.
La recoltat de lama trebuie sa ajungi intre a 10 a si a 20 a zi socotind prima zi a ultimei menstruatiei,ca sa fie relevant.
Daca nu ajungi, baga-ti seara cate un ovul intravaginal de Cervugid, timp de 10 zile. Obligatoriu.
Concomitent cu unguentul Lomexin, cu care te dai.
Daca nu ti-l permiti, ia unguent Clotrimazol.

Si nu mai fa amor cu nimeni pana nu te tratezi.
Succes!
Fuguta la doctor!

| picolini a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa mergi la ginecolog... foate sa fie o micoza, in general aceasta da acele simptome. nu e nimic grav doar o ciuperca care se trateaza destul de usor. pana mergi la ginecolog iti recomand sa faci spalaturi cu tantum rosa, acela mai reface flora vaginala.

| Yoyo7949 explică:

Bai lucian, ma spal spre deosebire de tinelaughingAm si scirss in intrebare dar daca esti batutin cap, asa ca nu te mai baga tu in seama daca nu stii nimic.

| Yoyo7949 explică:

Da si seara ma mananca.Dar faza e ca nu ma mananca permanent.Mersi tuturor pentru sfaturi

| Didyi21 a răspuns:

Poate ai vreo micoza. Consulta un doctor. Sa nu iei medicamente de capul tau pana nu stii cu exactitate ce ai.

Seara/Noaptea te mananca?

| Lucian_Enache_1992 a răspuns:

Incearca o combinatie magnifica. E un vechi secret al druzilor. Apa+sapun dar :-& shhhh nu mai zi la nimeni.
Bafta.

| Alinaga a răspuns (pentru Lucian_Enache_1992):

Cat de incult poti fi! nu are absolut nicio legatura cu apa si sapunul. vorbesti cumva din proprie experienta? mai bine nu mai posta daca nu stii. poate fi de la o haina sintetica poate fi de la un microb o bacterie sau o infectie a sangelui.nu vad ce legatura au toate astea cu apa si mai ales in caz ca nu tii nici macar nu este indicat sa dai cu sapun in zona aceea.ar putea fi si de la sapun ce are ea, asta in cazul in care este mai sensibila

| EduardS a răspuns:

Mai mult ca sigur ai candidoza,dar ce l mai sigur du-te la ginecolog si el iti va spune mai bine ce trebuie sa faci...din cate stiu, iti va da o crema cu care sa te dai, dar tim de 7 zile nu ai voie sa ai contact sexual...imi cer scuze daca ma insel