| alynuch a întrebat:

Am si eu o problema:am o relatie de aproape 4 ani teoretic; spun teoretic deoarece dupa o perioada de timp mai indelungata(cca 1jumate), ne certam dintr-o prostie si ne despartim, stam despartiti vreo 5 luni, timp in care tot amn2 stam(dar suntem despartiti), ne impacam...si iar totu e bine cam 1 an si ceva pana ne despartim iar.Acuma ne-am impacat a 3-a oara, ce ar trebui sa fac? la urmatoarea despartire sa pun punct?:-s

Răspuns Câştigător
| aniohetova a răspuns:

Depinde din cauza cui apar certurile si cine este persoana respectiva care aduce vorba de despartire. Daca esti tu cel/cea care cauzeaza certurile, inseamna ca tu ai o problema si daca mai esti tu cel /cea care vrea sa va despartiti mai bine fa-o acum decat mai tarziu, pentru ca pierzi timp degeaba si iti bati joc de sentimentele celuilalt.In schimb, daca nu esti tu persoana respectiva si poate esti doar cauza certurilor, iar despartirea vine din partea ei/lui, atunci incearca sa vezi unde gressesti. Si daca intr-adevar tii la persoana respectiva, crede-ma, nu da cu piciorul la 4 ani. Pentru ca nu sunt nici 4 zile, nici 4 luni. Sunt 4 ani petrecuti cu persoana iubita si orice relatie are nevoie de inca o sansa, si nu numai de una, si de 1000 de sanse daca e nevoie. ATunci cand ambele persoane isi doresc asta. Pentru ca e pacat. Pup

10 răspunsuri:
| .::Roxy Shi Atat::. :*:*:* a răspuns:

Asa cred ca este cel mai bine decat sa o tot tii asa. poti sa iti gasesti alt prieten oricat de greu ar fi.

| francesca a răspuns:

Daca il iubesti nu pune punct, dar incearca sa treci peste certuri.schimba-te tu, evita cearta, faceti lucruri frumoase impreuna, astfel incat sa nu mai aveti motive de cearta.nu cred ca cea mai buna solutie pe care o poti alege este sa te desparti, daca il iubesti. daca simti ca te dezgusta si te-ai saturat de relatia asta atunci, urmeaza-ti gandurile si pune punct, iar daca nu, schimba-te tu.lui nu ii poti cere sa faca asta.

succes!happy

| CHILIPIR a răspuns:

Gandeste-te la motivele pentru care ajungeti sa va despartiti apoi la cine dintre voi insista sa va impacati. Daca vreti sa fiti impreuna in continuare v-a trebui sa faceti amandoi niste compromisuri.

| kidulinha a răspuns:

De ce sa mai astepti pana la ultima despartire daca iti doresti sa pui punct? Pune-l acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu: da-i libertate oricand si acum daca te iubeste vine la tine nu-ti bate capul cu sa ma despart sa nu... Pur si simplu... eu am o realtie minunata cu iubita mea pentru ca o las sa faca ce vrea cand vrea. asa cred ca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa lasati fiecare de la el. Daca va iubiti cu adevarat, chiar daca sunteti incapatanati si orgoliosi amandoi, ve-ti reusi.
Daca certurile continua si dupa ce va puneti aceasta problema inseamna ca trebuie sa urmati fiecare alt drum.

| gossipgirl a răspuns:

Ei na...
Ar fi plictisitor sa o duceti bine in continuare, relatia voastra are nevoie de putin dinamism(o cearta, ceva laughing )
Viata ar fi plictisitoare daca totul are merge ''acording to plan'' tongue

BYE`

| Mikee a răspuns:

Ideea e ca nu traiti 5 vieti... cel mai bine este sa va asezati sa puneti cap la cap cu bune cu rele si sa faceti un bilant...

| dany_7259 a răspuns:

Stii cum sunt baietii : daca tot a vazut ca v-ati impacat de cate ori v-ati certat...acum el crede ca tu il vei ierta de fiecare data si ca poate face xce din tine asa ca sfatul meu esti: mai bine pune punct!

| madalicious a răspuns:

Daca te-ar iubi despartirile alea nu ar dura 5 luni, ci mai putin. Eu zic sa vorbiti deschis si sa va lamuriti sentimentele. Daca nimic nu este asa cum sperai sa fie, poti sa pui punct.