| AaronStone a întrebat:

Am si eu o problema... Am penisu 16 cm in erectie si nu stiu (din punct de vedere al fetelor) daca il am mare sau mic. mentionez ca am 16 ani big grin.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Anu` si penisu`. Esti obsedat de aceasta problema.Ca multi de pe aici.Nimeni nu intreaba ce iq are altul.Probabil ca iq le sta in penis.

| Azµre a răspuns:

Ești nerod. Atât am de spus. Ai 16 ani și ești un nerod... Nu te duce capul de nici o culoare. În afară de faptul că te-ai făcut singur de râs, nimeni nu e interesat de dimensiunile falnice ale penisului tău care pe pariu este mai mic că altfel nu ai fi fost atât de complexat să postezi această întrebare.

| h3r a răspuns:

Ai doar o puță și ești un țânc!

| grab a răspuns:

Mestere, e prea bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru varsta ta este perfect ca lungimelaughing in schimb depinzand de grosime ii poate varia calitatea :*

| SunnyDay88 a răspuns:

O da, logic ca ai 16 ani. dar ma mir ca n-ai 13. te-ai trezit tarziu tare sa pui intrebarea asta. ce-ai facut pana acuma? numai jocuri pe net, ca nu cred eu ca iesi prea des la un fotbal cu baietii.

| DorinM a răspuns:

16 cm este un penis normal, normal chiar si pentru varsta ta. In urmatorii ani cu siguranta ca va mai creste si penisul.

| deeadoda a răspuns:

E bine la 16 ani