| Miresmel a întrebat:

Am si eu o problema. Am penisul prea mare.ce pot face in legatura cu asta? Exista operatie sa miscorare? Sau sunt persoane care le plac sa fie mai mare?

12 răspunsuri:
| cosminnnellu a răspuns:

Prietene te-am urmarit pe aici si dai numai raspunsuri la vrajeala si baza si te astepti ca noi restul sa te luam in serios? visezi prietene du-te si taieti-o in timp ce te arunci de la 10 p.s.suge-o(robotii)

evenso
| evenso a răspuns:

Nu exista operatii de micsorare a penisului, trebuie sa te multumesti cu ce este ( si partenera ta, pentru ca sunt carora le place dimensiunile mari ).

| darrio2007 a răspuns:

Aici gasesti ce ai nevoie:http://www.all-it.ro/

| Robbu a răspuns:

Waaaaw laughing tu ori esti fata, ori esti vreun virgin frustrat de 17-18 ani ce nu e bagat in seama de nimeni laughing
Hai sa fim seriosi, ce intrebi tu aici e mai mult decat o tampenie

| Încrucişătorul a răspuns:

Da, e o metoda simpla si fara bani: freaca-ti patratelele in răzătoare. Se face mica, mica imediat.

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

Taie o bucata si mai da si la altii care nu au de ajuns.Tia spus tie o femeie ca ai scula prea mare sau doar tu ai ajuns la aceasta concluzie? Daca tu ai ajuns la concluzia asta atunci inainte de ati taia ceva fa o proba cu o femeie si sa iti zica ea cum este.

| MrSoapte a răspuns:

Da, este un tip care se ocupa de asa ceva...il cheama, Ciomu!

| Love4Music a răspuns:

O tai jos si iti creste alta mai mica.

| iuli29 a răspuns:

Asta cu siguranta este o intrebare pusa la caterinca... Nu stiu cine se plnge de asta cand orice barbat si-ar dorii sa aiba 'o bijuterie' mare.

| piki98 a răspuns:

Ba daca cat de mare e sa stiu daca sa rad sau nu