| DenisaMetal a întrebat:

Am si eu o problema. Am un vecin si imi place de el, este sociabil vorbim despre orice este un baiat mai deschis vorbaret si cand ne vedem fata in fata suntem amandoi mai timizi pe la inceput mi s-a intamplat ca eram afara cu prieteni si el era prin preajma si cand era timpul sa intru in casa el ma condus acasa fiind pe drum m-a intrebat daca vreau sa stam putin de vorba si am acceptat si pe urma am stat si am vorbit dar in timp ce vorbea ma mai trezeam si eu sa spun cate o intrebare si pe moment simteam un sentiment legat de el si cand il priveam se vedea in adancul ochilor lui ca voia sa imi spuna ceva dar nu indraznea, asta o fost ceva cu timp in urma iar aseara am intrat si el pe messenger si l-am rugat sa imi de-a un sfat daca e bine sau nu fapt si el mereu imi raspunde asa frumos si mi-a spus ca el de aia este aici sa ma ajute, se poate naste o prietenie cu sentimente puternice?happy dau fontita

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, da sigur! Sa sti ca de multe ori intr-un baiat cei gasi un bun amic si confident ca sunt mai de treaba decat unele fete ...eu una parca pot mai bine sa vb cu un baiat cand am vreo problema.decat cu o fata; sau se poate lega o frumoasa poveste de iubirehappy. Nu se stie niciodata, ca de la amicitie se poate ajunge la iubire; si eu cu prietenul meu eram buni amici o perioada apoi de la acea prietenie, s-a ajuns la o frumoasa relatie, deci ce pot sa spun...
iti place de el, deci incearca sa il cuceresti si sa vb cu el in continuare, tine legatura cu el si comunica cu el cat mai mult, se poate ca si el sa simta la fel!
Bafta!

2 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Da normal ca poate fi ceva mult mai mult.Insa aratati si tu intr-un fel ca si tu ai vrea ceva cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, desigur ca se poate copila care n te duci la scoala si ai in cap numa sa-i vezi puta. gezz ba, cati ani aveti?